Herkese merhaba şükürler olsun ki doğurdum,ilk başlarda çok güze ilerleyen ama sona doğru biraz sıkıntılı olsa bile oğlumu kucağıma aldım çok şükür 🙏🏼
çarşamba günü kontrol için doktorumuza gittik 1 cm açıklık var dedi bende sevindim açıkçası sonra gün içerisinde yürüyüş squat temizlik ne aklıma gelirse yaptım sonra uyudum. Uyandım lavaboya gittim jel gibi bişey aktı suyum geldi sandım ama değilmiş bir kaç saat sonra nişanım geldi sabaha karşı hafif sancılarım başladım evimi temizleye sonra akşama doğru sancılar 5 dk düşmeye başladı ama kısa sürüyordu ebemi aradım yapmam gerekenleri söyledi fitil aldım küvete girdim biraz uyumam lazımdı ama uyuyamadım maalesef sonra 3 aralığı 4 aralığa bağlayan gece sancılarım iki dk düşmeye başladı ama asla yormuyordu en sonunda sabah ebeyi aradım gel bir bakalım o zaman dedi ve 5 cm dedi sonra sancılar hafif artmaya başladı tekrar kontrol etti 8 cm dedi ve bir daha ki kontrolde suyumu patlattı sonra tekrar geldi ve 10 cm dedi ama bebeğin kafası inmiyor çok büyük dedi sancılarım da iyice artmıştı sonra epidural bağlayıp suni sancı verelim öyle iner dedi ama yine inmedi ve sana sezeryan yaptırmak istemiyorum bu zamana kadar çok güzel geldin gerisini de yaparsın dedi vakumla çekelim dedi tamam dedim ebem üstüme çıktı sancı gelince ıkın ben bastıracam dedi doktorumuzda vakumla çekecekti herşeyi yaptık ve şükür oğlumu kucağıma aldım ve ebeyle doktor çok şaşırdı 56 cm 4 kilo 410 gram ve kafası 38 cm xxl bebek koydular ismini 😂😂😂😂 umarım hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz 🤲🏼🤲🏼❤️
1.
gecesi