Merhaba kızlar merak ediyorum benim gibi suyu fazla olupta doğum yapan varmi nasil dogum yaptiniz ?
zor gectimi ?
2 gün once doğum yaptım başıma gelenleri kısa kisa yazicam sizde yasamayin aynı şeyleri
39+2 günlük ve 2. Gebeligimdi suyumun fazla oldugunu söylüyorlardı kontrollerde normal dogum icin bir sıkıntı olmayacagini soylediler 2 gün once evde ufak bi suyum geldi acile gittim kontrollerden sonra eve yolladılar evde saatlerce sanci çektim sancim çoğalınca hastaneye geldim muaneden sonra yatış yapilacagini 7cm acilmam olugu dogum için hazir oldugum soylendi suyun fazla dedi evet biliyorum bir sıkıntı olurmu dedim biz onlmlerimizi aliyoruz dedi yatisim yapıldı bu arada istanbul çam ve sakura hastanesinde yaptim doğumu sürekli alttan muane ediyorlardi en son muane ederken suyumu patlatti ebenin biri 8 cm oldu doğumu baslatalim artik dedi napiyorsun suyum fazla dedim o suyu bosaltmaya devam etti o sirada kordon sarkmasi oldu cocugumu kaybediyordum apar topar noldugunu anlamadan beni sezeryana aldilar saatlerce normal doguma hazirlayip beni mahf edip biranda sezeryana aldilar halen hastanedeyim çok sukur çocuğum iyi ama gerçekten cok yiprandim benim yaptigim hata son anda hastane drgistirmek sizde ayni hatayi yapmayin.