isimsiz123 Hanımlar 9+4 üm ikizlere . Aslında uzanmamam gereken bir yüksekliğe salak gibi uzandım bi anlık boşluğuma geldi yaptım ve uzandıktan sonra sağ tarafımda karnımda bir yanma oldu sizce korkmalı mıyım ? Bir sıkıntı yaratır mı bana ?
Aloneanqel isimsiz123 canım bende unutup uzanmıştım ve kramp gibi bir ağrı girmişti karnıma. çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Ama merak ediyorsan doktoruna mesaj at sor ben sürekli mesaj atarım böyle birşey olduğunda ya da git bir muayene ol tekrar. Birşey olacağını sanmıyorum bir kereden ama doktoruna da sormanda fayda var canım. Gel derse gidersin. Ben düşmüştüm bir keresinde birşey olmaz amniyon sıvısı bebeği korur gelme demişti çok şükür dediği gibi de olmuştu
Semaykuntt isimsiz123 Canım su an haftan erken korkmak için 3.aydan sonra dikketli ol uzanma o zman risk büyük oluyor rahim yukarı çıktığı için 3.aydan sonra su an korkma bir şey olmaz yinede doktoruna bir görün ağrının sebebini öğrenmiş olursun
halitefe isimsiz123 canım bende çok defa uzandım birşey olmadı ancak yinede için rahat etsin doktorunu ara bilgi al
isimsiz123 Aloneanqel teşekkür ederim doktoruma hemen sordum bir sıkıntı olmaz endişelenme keyfine bak dedi