Busra34ybg Papatya13371 canım 21. Haftadayız biz bi gün hissediyorum bi gün hissetmiyorum 26. 27. Haftaya kadar düzensiz olması çok normalmiş benimde korktuğum zamanlar oldu hiç oynamadığında baktım ki düzensiz
Tugceasel_ Papatya13371 Geceleri daha kıpır kıpır oluyor kızım ama 24-30 haftaya kadar düzensiz olması normalmiş 🙈22+5
Papatya13371 Busra34ybg bende bu durumdayım şuan ister istemez korktum normalde akşamları hareket ederdi geceleri falan dün hareket etmeyince korktum
Melike0642 Bende 21 haftalığım canım bı gün hareket ediyorsa 3 gün hareketini hissetmiyorum ama bu çok normalmis bu haftalarda 😊
Zafsim0801 Suanda hep bu saatlerde sür içtiğimde oluyor bazen pum gibi tek bir evet hareketi duydum der gibi bi vurma 20+5
Zafsim0801 Papatya13371 valllla normalde ilk gebeliklerde 24 haftaya kadar hisssedememek normal dıyorlar bende çok kafayı yemiştim daha önce haftalarda hissedenlerden duydukça SUANDA artık takmıcam
Ebruozyolcu Papatya13371 bende dün gece senin gibi telaş yapıp acile gittim çok şükür iyiydi dün hiç hareket etmemişti korktum birazdanda kendi doktoruma gidicem inşallah normaldir
Papatya13371 Ebruozyolcu benide bilgilendirirsen sevinirim canım bu haftalar da normal mi merak ediyorum
Ebruozyolcu Papatya13371 canım suları çok olduğu için bu haftalarda tekmelerini bazen hisedemeyebilirmişiz