Erci Kızlar 27 + 5 im. Dun dışardan izliyorduk hareketlerini eşimĺe tekmeleri acıtıyordu bile. Bugun ögleden sonra dışsrdaydim 1,5 saatligine ondan sonra hissetmedim birde karnm aşagı düştü gibi normalmi bu hafta
ekrnz Erci canım aşağıya düşme olayını bilmiyorum ama geçen hafta bende aynı postu açtım . Bu haftalarda böyle oluyormuş endişelenme 10 hareketin altına düşünce endişelen biraz fazla ayakta kalıp hareket ettiysen yorulmuştur yarına kadar izle birde çikolata yiyip karanlık odaya geç 40 dk ya yakın sol tarafına uzanıp bekle doktorum öyle demişti
Cansucasalin Canım bebegın hareketleri 30. Haftadan sonra düzene girer derler , istersen soluna yat tatlı bişeyler ye meyve suyu falan iç bir yarım saat bekle elinle dürt eğer hala tepki alamazsan doktora gitmekte fayda var .
Merveturksoy Kuzum o da icinde yoruluyor artık normal yani merak etme son aylarında ahirlasip daha fazla oturcaksin😂 gece bile sabah olmicak kıymetini bil bu aylarının. Az çikolata ye soluna yat gelir elinin altına
Erci Cansucasalin eşim gidelim dedi bekleyelim dedim gittigim hastane pandemi hastanesi o yuzden yarina kadar olmasa yarin ilk iş dr gitmek
Gozde2549 Erci canım benimde öyle oluyodu çok korkuyorum anan dinlendiğim zaman hissediyodum. Ama için rahat etmesi için dr una git baksın
Ates2020 Merveturksoy sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinleyebilirsiniz ben hareket etmediği zaman gidip dinlerdim @Erci
Erci Bir tane oglum var birakacak kimsem yok o yuzdn bekliyorum aslinda. Ilkoglumdada boyle hareket hissetmemistim aglaya aglaya gitmistim doktora cok hareketli degil tembeldi buda öyle bişeydir diye bekliyorum
Erci Kizlar bir mandalina iki çikolata yedim tekme atti dışardanda gördüm bir gun kalpten gidicem valla hepinize tesekkur ederim
MihricanA Erci Daha yeni okudum bastan asagi benim kalbim duracaktı valla Rabbim size bağışlasın o tekmeleri hep olsun insallah
Papatya-kalpli Benımde aynı durum basıma gelfi 1 hafta önce 2 defa acile gittim kalp atışının olduğunu söylediler normalde çok hareketlıydı bır anda durdu brnımkınınde hareketlerı doktorum akvaryumdakı balık o dedi akvatyum aynı ama balık buyuyor halıyle bu tarz şeyler gerçekleşiyor dedi bende hareket etmediği zaman çikolata falan yedm yıne hareket etmeyınce doktora gitmiştim çok korkmuştum doktorum bana da karanlık odaya git bir çikolata ye ve sakınce uzan bebeğinle yanlız kal demişti ama çok şükür ona gerek kalmadan hareketlendi minnoşum 😊
Cennetulmeva @MihricanA Papatya-kalpli kızlar bende size sorayım ben 20+2günlüğüm şuan ama bebeğimi iki gündür hissetmiyorum hareket olarak. Ama yorulunca yada duygusallaşıp ağlayınca kasıklarda ağrı hissediyorum karnım sertleşiyo. Hareketsizlik normalmi???