Mucizeeemmmmmm Bugün kasılmam baya uzun sürdü karnım patlayacakmış gibi oldu karnımın altında sanki bebek topkaniyormuş gibi hissettim normal miiiii???? Geçer sandım baya uzun sürdü 28 haftalığım
sagsbry Mucizeeemmmmmm bende iki gün önce aynı senin gibi oldum ve bir buçuk saat ne yaptıysam geçmedi acile gittim hiç bir problem görünmedi çok şükür♥️ kanama yada alt tarafında her hangi Bi ağrın yoksa korkma canım normalmiş
Aslihan16 Mucizeeemmmmmm iyi bir magnezyum almanı öneririm canım eğer kullanıyorsan da dozunu arttırır doktoruna sor muhakkak
Tevhidehli1 Mucizeeemmmmmm bende brokoli yedim dün felaket gaz yaptı bende aynı şeyleri yaşadım . Bakliyatı da yemesem vitaminsiz mi kalıyorum diye düşünüyorum yesem gaz sancısıyla karışık bir sürü sancı yaşıyorum aynı …
1prenses1prensim Mucizeeemmmmmm ay cnm gecen bende kuru fasulye yanina az tursu yedim normal de kasilmam oluyodu o gun acayip artti hem kasilma hem agri dedim heralde erken dogum sancilari bi tane maden suyu ictim sonradan duzeldi biraz