Kbrnzl Merhaba hanımlar, vücudunuzda çatlak oluşumunu engellemek için neler kullanıyorsunuz ve Doğumdan önce göğüs ucu için neler kullandınız?
minikcasper Kbrnzl gümüş kapak aldım doğumdan bikaç hafta önce takılmaya başlanıyomuş inş fayda eder.
Elifbc Kbrnzl Lierac çatlak önleyici krem aldım sabah kalkınca ve akşam yatarken sürüyorum, göğüs için de gümüş göğüs kapaklarından aldım.
1PrensAnnesi Kbrnzl çatlağa Hindistan cevizi yağı ve badger krem göğüse 32 hafta itibariyle lansinoh krem
Eserekliruhalim Gumus kapak kesinlikle. Paraniza kiyin ve alin. Pahali gibi geliyor ama o aciyi cekmemek adina en iyisi
MinelinAnnesi Eserekliruhalim Siz kullandınız mı peki? Faydasını gördünüz mü? Doğumuma 1 ay var ve çok kararsızım eğer gerçekten önceden kullanmak ve yara olmasını engellemek işe yarıyorsa hemen alacağımda..
Eserekliruhalim MinelinAnnesi ben doğumdan once kullanmaya basladim. Gunluk 2 saat falan tamiyodum. Simdi de dogum yapali 24 gun oldu sukur yara olmadi. Kullaniyorum surekli
MinelinAnnesi Eserekliruhalim Bunu duyduğuma gerçekten çok sevindim☺️🙏🏻 Çünkü çevremde bu şekilde kullanan olmamıştı tereddütteydim. Çok teşekkürler, inşallah hiç yara olmadan devam edersiniz🙏🏻
Eserekliruhalim MinelinAnnesi insallah yara olmaz. Benim cevremde kullananlar var ve onlarinda yara olmamis.