Mavimsiii Merhabalar anneler 9 haftalık hamıleyım ve ılk günden berı geçmeyen burun tıkanıklığım var ılacta kullanamıyorum çok zorluyor tuzlu su vesaıre ıyı gelmıyor bu durumu yaşayan varmı bı çaresi varmı
Bdp Mavimsiii maalesef hiçbir çaresi yok tuzlu su verdi doktor ama çok az etki etti viks ile kurtardım artık 🙏🏻
Esra0508 Mavimsiii buhurdanlık nane yagi ve okaliptüs yagi yakıyorum yattigim odada biraz faydası var
Bugleemm Mavimsiii ben de öyle valla aylardır çekiyorum burun yıkanıklığını doktorum nazalnem diye bi burun spreyi verdi o biraz yumuşatıyor ama sık kullanmamaya çalışıyorum onu çok tıkandığı zamanlarda tuzlu su uyguluyorum o çok rahatlatıyor beni
Didemhalil Mavimsiii sterimar ve buhar makinesiyle çözmüştüm. Deliye döndüm bu dertten he rgun iki saat uykuyla duruyordum çıldırmak uzereydim ki çok şükür doktorum sagolsun
Bdp Mavimsiii yok ya 😂 benimde ayni haftalar da oldu ara ara gelip gidiyor alerjik bisey gibi gecer insallah sen icini ferah tut🙏🏻 Bi de sicak dus iyi geliyor buhar falan sanirim biraz burnumun altina viks surup dusa giriyordum o da iyi geldi
Bdp Mavimsiii buharini cekiyorum burnuma kafani kapatirsan buhari hapsetmis olursun daha faydali olur buguseptil diye bak internetten
Mavimsiii Bdp inşallah geçer çok sagol canım öyle umut ediyorum doktor sürer desede çekilecek gibi degıl bana banyoda ıyı gelmıyor bır dakıka açılıyor sonra hemen tıkanıyor .
Eserekliruhalim Bana doktor burun damlasi kullan ama 5 gunu gecmesin demisti otrovine ama benim 25. Haftadan sonra basladi burun tikanikligi doguma kadar. Yastığı dik koyuyodum
Mavimsiii Eserekliruhalim Banada doktorum verdı üç günden fazla kullanma dedı ama daha dokuz haftalığım ve bır dusugum olduğu ıcın çok korkuyorum dört gün kullandım daha cesaretim yok inşallah geçer bıran once 🤲🏻Baya zorlayan bı durum 😞
Eserekliruhalim Mavimsiii cok erken olmus ama belki gebelikle ilgili degildir. Yani benim karnim cikmisti ondan zorluyodu diye dusunuyorum
Derenannecik45 33 haftadayım hala tıkanık hala geçmeyecek galiba bazı geceler ağlayarak uyanıyorum sinirden artık bitsin diye dua ediyorum bu hamilelik beni aşırı yıprattı 😭😭
Mavimsiii Derenannecik45 gebeliğin en basından beri mi var ? rabbim hepimize şifalar versin daha önce bi alerjın falan varmıydi ? Çok zor bısey gerçekten ya 😟