Irmakayla Merhaba ben bugün test yaptm ikinci çizgi çok dikkatlı bakarsam gördm ve bundan önce 3 düştüğüm var 8 yaşında kızım var insallah bebeğime bu kez bisey olmasın ne yemeliyim nelere dikkat etmeliyim lütfen bana yardmcı olurmusun
Dlngnz Irmakayla kan testi yapın derim önce kesin bi yanıt alırsınız bazen gebelik testleri yanılta bilir bizi
FatmaNurDurdu Eğer sağlıklı bir gebelik ise düşük riskiniz olmuyor zaten ama siz Bol bol dinlenmelisin ağır hiçbirşey yapmamalısın yukardan birşey uzanıp almayın 3 ay kısa bir tatil gibi düşünün 😊 Nasipse zaten ilerleyen zamanlar daha kolay geçer korkusuz 😊
FatmaNurDurdu Irmakayla en iyisi bthcg hormonunuza baktırin az çok kaç günlük olduğu da anlaşılır o zaman
Dlngnz Irmakayla inşallah gebeliğiniz sağlıklı olur 🙏 doktora düşüklerinizi söylediğiniz zaman erkenden düşük önleyici ilaçlara başlar diye tahmin ediyorum 😊 bide rahme bebek tutunsun diye ben badem kabak çekirdeği ve hiç yerimden kalkmadım 4 ay kadar kolumu falan hiç uzatmadım fikir olsun sizde 🙏