civcivimm_ Erken doğum riski olanlar ne yapıyor nasil geçiyor günleriniz benim uzanmaktan bilr artık belime ağrılar giriyor zaman geçmek bilmiyor😣
MystryYYy civcivimm_ benimse erken doğum riskim var serklajliyim. Wc dsnda kalkmk yasak gecmiyor zaman malesef.
nebile-29 civcivimm_ benimde erken doğum riskim var aksam yemek hazırlamaya kalkıyorum bı tek ve çok sıkıldım
Mrymmm__ civcivimm_ 21 haftadan beri erken dogum riskim vardi rahim agzi kisalmasindan dolayi ama cok sükür suan 38+3 bu seferde kizim gelmek istemiyor gibi 😄
Deletedmom27 civcivimm_ valla rahimdeki dirençten dolayı ikili testten beri riskin var dediler bekledim çaresiz ve olan oldu 960 gram doğurdum kızımı 8 ay önce ..şimdi yine hamileyim (12+2)ve yine direnç olduğunu öğrendim dün, gel de stres yapma üzülme ..🤷🏻♀️Allah büyük diyorum başka bişey diyemiyorum..
-Ozlemcelik388 Benimde daha önceden erken doğum yaptığım için riskim var rahim ağzı dikiş atıldı. Şuan 24+3 aynen belim ağrıyor kalçalarım yatmaktan dolayı ağrıyor. Doktorum evin icinde ufak ufak hareket et dedi
civcivimm_ -Ozlemcelik388 çok zor ya insanin ici bunalıyor hemen Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Seda8891 Mrymmm__ merhaba 21 haftada kaç mm di rahim ağzınız benimde öyle 24 de fark edildi şuan 28+4 🤲çok şükür
Mrymmm__ Seda8891 21 haftada 0,5 mm di sonra uzadi biraz 1,6 mm kaldi suan hala öyle ☺️ 30 haftaya kadar yatim sonra biraz biraz evde yürümeye basladim 32 haftada artik tam hareket ediyordum cok sükür 38 geldim 🥰 serklajim yok ama ☺️
mavikelebek_ Mrymmm__ ay 36 yi görsem bile kafi ya şuan 28+2 yim dün rahim ağzım 34 mm çıktı 24 haftadan beri yatıyorum serklajlıyım:)
Seda8891 Mrymmm__ 🤲🧿🥰maşallah çok Şükür honileşmede varmıydı sizde valla benim ikiz olduğu için bende yatıyorum annem bakıyor sağolsun p tesi günü çıkarken hastaneden 25 mm olmuştu rahim ağzı p tesi tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek dr valla yatmak çok zor hele ikiz olunca daha zor oluyor birde benim baskı hissim çok fazla Kızım aşağıda oğlum yukarıda ondan dolayı kızın baskı hissi çok oluyor bazen zor yürüyorum kasılmalar filan oluyor 🤦🏻♀️Allahım 32 haftayı hayırlısı ile görebilseydim diyorum 🤲
Mrymmm__ Seda8891 evet canim hunileşmede vardi doktorlar 24 görsek iy diyorlardi cmkü 24 haftada ciger gelişdirici vurubiliyorlardi hep hedef koydum kendime ve bol bol dua etim hergün dua etim 🥰 rabbim büyük bu günlere geldik insAllah sag saglim kucagimiza aliriz bebişlerimizi ❤️❤️
Seda8891 Mrymmm__ ayy valla bende aynıyım sizin gibi banada inşallah görürsün 30 diyorlardı bugün 28+5 olduk çok şükür inşallah benim hedefimde 32 allahım nasip ederse zaten ikiz gebelikler 35 36 görmesi bile çok çok iyi diyor doktorlar inşallah görürümde sanmıyorum ya yılbaşına gidersem inşallah 🙏 inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız canım inşallah rabbim emeklerimizin karşılığını versin