Leylaminannesi Kizlar bebeğin kıyafetlerinin renklerinin karışmaması için ve küçülmemesi için makineye atarken ne yapmam lazım beyaz ve pembeleri ayrımı yıkamam gerek? Kaç derecede ilk hamileliğim çok şeyi bilmiyorum kusura bakmayın ❤️🙏
Ummu123 Leylaminannesi merhaba bende ilk kez yikadim bugün 30 derecede ve zaman ayarini da 30 dakika yaptım bir sorun yasamadim😊
Bgmky Leylaminannesi ben beyazlar ara renkler ve renkliler olarak ayırdım. 30 derecede yıkadım hepsini sorun olmadı çok şükür
morusevenanne Leylaminannesi ben yeni bişi alınca mutlaka renk ayırıcı mendil de atıyorum şimdi bebegin esyalarını biriktirip yıkıcam bi mendil atsam yeter 1 liraya geliyordu tanesi
Leylaminannesi morusevenanne hiç duymadım onu renkleri karışık atsamda renkler karışmıyor mu onu atnca nereden ala bilrm hangi marka
morusevenanne Leylaminannesi evet migros carrefour ve rossman da gördüm ben beyazlar renkliler karısık atılabiliyor 10 lira gibi bişeydi nette de renk koruyucu mendil diye bulabilirsiniz
morusevenanne Ozge20ulu evet migros carrefour ve rossman da gördüm ben beyazlar renkliler karısık atılabiliyor 10 lira gibi bişeydi nette de renk koruyucu mendil diye bulabilirsiniz