Matpk Kızlar sabah uyandıgımda bacagıma kramp giriyor baldır arka kısmına agrıdan aglıyorum artık. Bunu yasayan var mı geçmesi için ne yapıyorsunuz😔😔😔
YagmurAnnesi Matpk Evet canim cok normal. Magnezyum eksikliginden oluyor. Bol bol yogurt ye, sade maden suyu iç. Eger yine devam ederse doktoruna söyle magnezyum yazacaktir
Gbaslanbay Matpk daha yeni doktordan geldim canım aynı dertten muzdarip olduğum için doktor sinirlere baskı oldugundan oluyor normal dedi geçmesi için de ayaklarını yukarı kaldırarak yat otur dedi tavsiye ederim
matruskaa Matpk canım damarlara baskıdan dolayıymış uyurken ani hareket etmemeye ve gerinmemeyr çalış magnezyumda kullandım hiç faydası olmadı her sabah yasıyorum yavas yavas hareket edince yatakta o kadar olmuyor ama kesin çözümü yok maalesef 🙏
MucizemE Geçmiyor canım bende de aynı magnezyum ve Progestan verdi doktorum azalsın diye Yok ama nafile her sabah fiks kramp ağrısıyla uyanıyorum hep de sağ bacağım ve yataktan kendimi aşağı atıyorum biran da 28+3 haftalık olduk sanırım. Doğurana kadar da geçmeyecek
Matpk MucizemE bende sağ bacagımda krampla uyanıyorum ve gün içinde bile hala tam acılmamıs oluyor merdiven inip cıkarken hala kasılı gibi hissediyorum 😔
Snglbrs Bende de var 29 +3 haftalık olduk magnezyum soda hepsini içiyorum fayda yok yürüyemiyorum bazen soğuk kompers de yapıyorum bi faydası yok Doğuma kadar böyle sanırım
YagmurAnnesi Magnezyum icince ben cok rahatlamistim. Magnezyumu 1 ay kullandim. Sonra 1-2 hafta sade maden duyu ictim ama her gun yogurt yedim. Bana iyi geldi. Şimdi de magnezyum soda içmiyorum cok sukur kramp girmiyor. Ama yogurt yemeye devam 😊