SevilAtabey Merhaba 🤗 ilk gebeliğim ve hala karnım top gibi yukarda😅 20 dakika sonra 39+2 olacağım ama ne sancı var ne bir şey ? Görende senin daha doğuma var diyor 🙈 karın aşağı düşmeden doğum yapan var mı ?
Mnk2 SevilAtabey benn ilk gebeliktede yukardaydi simdi de yukarıda son 1 2 gün kala azıcık asagilamisti ilk dogumda buda öyle olur sanırım
mervealis63 SevilAtabey ben 🤭 38+6 oldum ne sanci ne kasilma hcbirsey cekmedim mide yanmasi harici 😪 39 hftalik oldm umudmu kestim hc dogurmicam sandim o gun kndmi ewin isine verdm aksamida bi sanci geldi dogurdum 😅
mervealis63 Npyn09 o gun bebek dha hareketli idi bnmki onceki gunlere gore bi garipti her dk saniye hissediyodum hareketlerini kndm surekli ayakta idm yoruldm ondn saniyodum ama megerse kdnni dogum icin hazrliyomus bebis aksamida dogurdm ztn😂
SevilAtabey Mnk2 bende böyle hafif inmiş gibi hissediyorum ama yukarda yani öyle belli bir aşağı inme yok 🙈 artık doğurmak istiyorum 😌🌸
Npyn09 mervealis63 hareket ederken Ağrı hissettinizmk saniyelik kasıklarda kramp falan oldumu teşekkür ederim cevap icin 🌸🌸
mervealis63 Npyn09 ewt oluyodu bn norml saniyodum yalanci sanci diyodum megerse dogummus hastaneye gittim tam aciklik 8 santim idi 🤭
tugce67-67 SevilAtabey benimde çok düşmemişti ,hiç sancı falanda yoktu.40 oldugumuzda bir anda suyum geldi 2 buçuk saatte doğurdum😂
Edizinannesii SevilAtabey benim karnimda düşmedi sancimda olmadı bi 1 hafta önce bisan ve su aynı anda geldi bebek kanala inmediği için zorunlu sezaryen oldum.