tgbktszdmr Kızlar kızlar zaman sizce de çok çabuk geçmiyor mu ? ☺️ Neler aldınız alacaksınız indirimli ürünleri yorumlarınızı düşüncelerinizi bu post altında konuşabilirsiniz.. ❤️
Homeless20 tgbktszdmr zaman geçmiyor gbi görünüyordu aslında geçiyor :) valla eksikleri hiç bitmiyor. Park yatak ve bebek arabasını aldım ıvur zıvır şeyleri var :( bakım ürünleri,bez , kıyafet falan habire eksik bişi oluyor
gozde_sarisoy tgbktszdmr valla zaman çok çabuk geçiyor bide bu HappyMom olmasa asla geçmez bu kovid zamanında bu ayda bitti mi bişey kalmadı gerçekten 🤗🤲
Birminikannesi44 tgbktszdmr Doğum kısmetse 18 Mart gibi ama ben 1 takım dan başka hiçbirşey alamadım 🙈 Yurtdışında yaşıyorum Doğum için Türkiye’ye mi geleceğim burda mı kalacağım bilmediğim için suan böylece kaldım 🤷🏻♀️ Sadece bakmakla yetiniyorum suanlık ☺️ İnşallah 1 2 alışverişte biter diye umuyorum
babymam0304 Mart sonu doğum planlanan . Yavas yavas alıyorum internet den aldım hep bu zamana kadar. Hem indirimleri takip ediyorum hemde yorulmamış oluyorum. E covid riskide var en güvenlisi.