Seval22 Yesim18 ben e bebekten 90 liraya aldım çok güzel şuan 50 liraya düşmüş 4 8 aralıkta indirim var bir bak istersen
Babyy1S Yesim18 bi bak istersen cuma gunu başka yerden alana kadar o fiyata gayet güzel bir yorgan nevresim
Arzuoguz Yesim18 bütün çeyizini karacadan aldım küçük ev aletlerim dahil asla bi sorun yaşamdım bence yıkama talimatlarına uygun yıkamadınız Çünkü oğlumun yorganı nevresimleri yastığını falan hep ordan aldım mis gibiler
Rengarenk Karacadan almıştım 2 tane bebek nevresim takımı. İkiside güzel çıktı kumaşı ve kalitesi güzel memnunum fiyat olarakta makul sitesinde bazen güzel indirimler oluyor takip etmek lazım.
Anne54 Yesim18 nevresim takımını hangi yatağa göre seçiyorsunuz ki ben montessori yatak aldım onun nevresimini bana 500 600 tl söylediler içinde bildiğimiz nevresim takımı ve 4 şekilli yastık var ama yorgan varmı bilmiyorum 🤷♀️
badekusunannesi Ben yorgan ve yatağını özdilekten aldım çok güzeller tavsiye ederim 3 takım da nevresim aldım bir tane Özdilek bir tane taç ve bir tanede Karaca aralarında en beğendiğim Tacın nevresimiydi dokusu felan trendyolun indirimlerinden almıştım 😇
minikbaby06 Yesim18 english home dan nevresim takımı aldım 59 TL’ye ama henüz gelmedi kalitesini bilemeyeceğim o yüzden şu an indirim var