Nurr89 33.cu haftaya giriyoruz ve ben daha bı çorap almadım eşimle aralikta alırız dedik herşeyini… Bende şey var bişey aldığım zaman görmem lazım İnternet alışverişi pek sevmiyorum … Çarşıya gidip bı iki mağazadan görerek alışveriş yapsam sizce nasıl olur … Koronadan dolayı markete bile pek çıkmamaya özen gösteriyorum ama bebeğimin herşeyini bakıp almak istiyorum yakından…
Dilanilngi Nurr89 asla mağaza gezmedim riske atamadım,zaten o kadar çok eksik teferruat var ki inanın bi gün de hallolacak gibi değil internetten araştırıp almanızı tavsiye ederim ben öyle yaptım 38’nci hafta doğum çantasını yeni bitirdim beğenmediklerimi gönderip yenilerini beklediğim için
Babyy1S Nurr89 benn cogunu gidip secerek aldim netten pek bir sey almam dokunmam bakmak gerek kargoyla ugrasmak yerine magazaya gidip almak daha iyi maskeni iki tane tak elini agzina burnuna goturme eve gidince de direk duşa gir oldu bitti 😁
haziranin25i Nurr89 riske atmazdım korona dan dolayı markete gidemiyorsunuz bebeğiniz için mağaza mağaza gezmek daha mı doğru? İnternetten alacağınız ürünlerin muhakkak yüzde yüz pamuk olmasına özen gösteririm. Ki öyle de yaptım.. Kış bebeği olacağı için 3 tane Kadife alt 4 tane Kadife tulum aldım lcwden kargolar gelir gelmez yıkadım utuledim hurca koyup kaldırdım. Mobilyaları geldiğinde yerleştirmek kalacak sadece..
istanbul3434 Nurr89 hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama doktorum bana evden cikmayi yasakladi, hic durduk yere risk almayin doguma da az bi zaman kalmis. Ilk etapta yeticek kadar malzemeyi internetten soyleyin bence, sonra gonlunuze gore alirsiniz tekrar.
Nurr89 Dilanilngi evde iki çocukta var inanır mısın 15 günde bir cikiyorum büyük alışveriş için markete.. ama kıyafet konusunda o kadar tuhaf bı huyum var hiç internet üzerinden sipariş vermedim takıntı illaki yakından gorcem.. ama çok hassas bı bünyem var eşim diyor ortalık çok fena ben seni nasıl götüreyim alışverişe ☹️ şimdi sipariş falan vermeye başlasam yavaştan yetiscek mi ki sence
Nurr89 Babyy1S benimde takıntım dediğin gibi yakından gormem lazım.. oğlumun sünnetinde bile elbiseyi internetten beğendim mağazasını saatlerce aradım bulup deneyip aldım 😊 ama şuan ortalık kötü sıkıntı yaşıyoruz eşimle de
Nurr89 haziranin25i LCW nin bebek ürünleri güzel oluyor ama değil mi gerçi çocuklara hep ordan giydiriyorum ama bebek için pek bakmadım daha
Babyy1S Nurr89 ben aylardır bu şekilde bakıp aldım hepsini çok dikkat ettim bir skntı yaşamadan bitirdim alisverisimi sabah erken saatlerde avm lerde pek kimse olmuyor kimsenin olmadigi saatlerde gitmek gerekli
Nurr89 istanbul3434 İstanbul Tuzla da oturuyorum .. inanın bende evden çıkmıyorum bı yere doktora cikcak olsam eşim götürüp getiriyor ki çok hassas bı bunye var zaten .. bu gidişle en iyisi internet alışverişi dediğiniz gibi yaparım şuan zaten bebekler hep evde ona göre alışveriş yapmak daha mantıklı
MKycgl Nurr89 benimde 34+5 haftam lcw ve e- bebekten hello baby ürünlerini aldım hepsinin dokusu güzel %100 pamuk fiyatları da iyi bence netten de alabilirsiniz yaa. Gerçi ben netten almadım aldıktan sonra baktım fiyat farkı vs varmıvdiye. Çünkü yeni foğanlarda kalıplar değişebiliyo görmek istedim
haziranin25i Nurr89 evet evet kesinlikle tavsiye ederim.. Ben ellemeden bakmadan aldım çokta memnun kaldım.. Ocakta giydirmek nasip olacak 🤗🤗
Cyneem Nurr89 merhaba ben de İstanbul Tuzladayım ☺️Bizim buralar çok kırmızı bi sahil yürüyüşümüz vardı o da gitti kaç haftalıksınız?
Btm571 Nurr89 bence bu hastalıkta çok fazla çıkmayın e bebek LC koton herşeyimi ordan aldım indirime girince mesela şuan e bebekte baya indirim var ve gayette hepsi kaliteli bence ordan alışverişinizi yapın bez şampuan vs genelde trendyoldan aldım hem indirim oluyor aldığınızda bence netten yapmanız daha iyi bide dışarda yaparsanız aşırı yorgun düşersiniz ben 29 haftamda dışarı bı kaç ivir zıvır alcam derken bir hafta kendime gelemedim
Nurr89 Btm571 ufak tefek bakıyorum internetten ama yine diyorum mesela ebebek e gidip tek bı yerden alsam mı diyorum zaten mağaza mağaza gezmeyi düşünmüyorum bı yerden alsam mı diyorum
Sibelezgi Nurr89 giyim icin lcw gidebilirsin hem bebek.hem sana pijama vs var.arrti guzel bi seri var organik pamuklu ben.oyle yapacagim.ama diger urunlernl icinde ebebek gidip komple almayi dusunuyorum.bende netten almak istemiyorum gormem lazim
Nurr89 Cyneem ben yeni taşındım bu tarafa hiç bı yer bilmiyorumda Hiç gezme fırsatım olmadı.. 32+5 olduk siz kaç oldunuz
Bilgeenur Nurr89 kendiniz görüp almak istiyorsanız illa en azndan gidecegnz yerler alacagnz seyler az cok belli olsun hızlı bir sekilde yapın benim tavsiyem on arastrma yapın internetten diger turlu cok uzun surer bosa gezmis olabilirsnz ben internetten almayi tercih ettim ise gidip geliyor olmama ragmen ama az bisey aldm belki virus biter de ilerleyen aylar çıkarim umidiyle😁
Btm571 Nurr89 e bebek kendi magazinda pahalı ya herşeyi bulmazsin bide ben herşeyi netten uygun fiyata aldım aynısı geliyor şuan 5 li hastane çıkışı 10 baya indirimde bide tulumlar şapkası ve zibini ile 27 TL baya baya uygun
Btm571 Nurr89 kesek herşey indirimde iken alsaydiniz herşeyi mesela Trendyol LC bebek kiyaftelri hepsi indirimdeydi geçen 50 TL olan elbise 35 e aldım bayada aldım ama e bebeği herşeyi alın derim kıyafetten küvete kadar aldım e bebekten
minnie123 Nurr89 ben birçok bebek araç gereç kıyafetlerini internetten aldım, ne zaman bu korona daha da arttı artık çıkmıyorum hiçbir yere internetten alıyorum mesela kıyafet ihtiyacınız varsa Ebebek sitesinden indirimli alışveriş yapabiliyorsunuz şu anda. Değerlendirin bana kalırsa hem değişim imkanını da var.