Rabia83 Ftmhmt merhaba bebeğim 9 ay 20 günlük ve bu akşam test yaptım hamileymişim. Hala şoku atlatmış değilim ve ilk doğumum sezeryan
Bicanbehiye Ftmhmt Bende varım oğlum 23 aylık benimde doğuma 1 ayim var.bilsem hamile kalmazdım bazen çok ağrım oluyor ameliyat yerimde.ağır kaldırdım mı hele aksama acısı çıkıyor.en az 2 sene diyorlar ama bence daha uzun süre olması gerekiyormus yaşayarak öğrendim.İnşallah sizlerinki kolay geçer
Cglaa Ftmhmt en erken benim sanırım 🙈 oğlum 5 aylıkken kaldım şuan doğuma 2 3 haftam kaldı ilkide sezeryan şimdiye kadar sorun olmadı inşallah doğumda sorunsuz geçer 😊
MerveAkty Ftmhmt 4 buçuk aylık kızım var ve 6 haftalık hamileymisim görcez bakalım nolcak😅🤣 aralarında tam 1 yaş olacak 👶🏼
sevimlieyuboglu61 Bicanbehiye benimde oğlum 23 aylık olmak üzere, 2 ayım kaldı doğuma ama bende hiç ağrı yok
Ftmhmt Cglaa en erken benim sanırım doğumdan sonra 42 günümde hamile kalmışım. amin insallah… siz kaç haftalıksınız ?
Rabia83 Ftmhmt amin inş cnm ben şoktayım henüz çünkü ilaç kullandığım halde oldu 😔 bi de çalışıyorum bakalım ne olacak
Canoz Benimde aynı ilk bebeğim 7 aylıkken hamile kaldım suan 4 aylık hamileyim doktor riskli oldğunu söyledi dikatli olmam gerektiğini söyledi. Hatta aldırma ihtimalini bile söyledi dikiçleein çok yeni oldğunu yırtılabileceğini söyledi
Betzm Canoz yırtılma olacagını cok sanmam ama gerçekten dikkatli olman lazım zor dayandım 35.haftamda aldılar dogum yaptm