Saliha6018 Kızlar merhaba gebeliğin ilk ayında cinsel ilişkiye girmek zararlı mı bebeğe herhangi bir zararı var mı acaba?
MihricanA Saliha6018 Cinsel iliskinin bebege herhangi bir zarari yoktur hatta yararı vardır. Eger riskiniz yoksa ve ağrı hissetmiyorsaniz istediğiniz zaman iliskiye girebilirsiniz:)
halitefe Saliha6018 canım bazı doktorlar ilk 3 ay öneriyor bazıları önermiyor sen kendini takip et ağrın falan varsa yapma doktoruna da danışmadan hareket etme hiç bir şekilde
EsraTurna Doktorlar ilk üç ay önermiyorlar canım riskli bi gebeliğin yoksa sorun olmaz diye biliyorum ama yinede doktoruna danışmalısın
MihricanA Saliha6018 Ilk muayeninizde sorun doktorunuza. Iliski sırasında ağrı rahatsızlık hissederseniz kendiniz yapmayabilirsiniz. Benim doktorum sıkıntı olmaz normal hayatınıza devam edin dedi suan 34. Haftadayim hic bir değişiklik olmadı sıkıntı da olmadi çok şükür. Doktoruna söyle zaten o bilir musaade edip etmeyeceğini
ssnnmmm İlk hamileliğimde doktor riskin yok devam edebilirsiniz dedi bebeğim düştü bu hamileliğimde doktorumu değiştirdim risk olsun yada olmasın ilk 3olmamalı bebek anca tutunuyor eğer risk varsa yasak ileriki aylarda da devam eder dedi
Saliha6018 ssnnmmm yaa 😒😒😒 daha çok korktum şuan ya peki ilişkiden hemen sonra mı düştü ne kadar süre geçti ve kanama çok oluyor mu
ssnnmmm Saliha6018 ilişkiden sonra çok azcık kahverengi lekelenme oldu git gide arttı sonra düşük oldu
halitefe Saliha6018 işte o ağrı sebebiyle belkide risklisin ve hiç yapma diyecek doktor bilemeyiz bunu
MihricanA Saliha6018 Iliski sonrasi kasilma falan onlar normal bir de mutlaka korunun enfeksiyon riskine karşı insallah sıkıntısız gebelik geçirirsiniz 😘
MihricanA Saliha6018 Bir de şunu söyleyeyim düşüklerin sebebi bilindigi gibi iliski değildir sağlıksız gebeliktir yani iliski olsa da olmasa da bir düşük olacaksa oluyor. O yüzden iliskiye girmek düşük sebebidir sözü gerçek degil
MihricanA Saliha6018 Stres yapmayın hiç rahat olun iliski sirasinda vücut mutluluk hormonu salgilar bu da hem anneyi hem bebegi mutlu edecegi anlamina gelir ama herseyden once tabiki doktor ne derse o 😂 Önce muayene
Rmeysa_1661 Saliha6018 gebelik döneminin ilk aylarında düşük tehdidi kanama alanı sancı vs yok ise normal ilişki devam edebilir ama bunu sizi muayene eden doktorunuza sorun en iyisi o size söyler zaten 🤗