Yesimmm93 23 haftalık hamileyım mantar bi türlü geçmiyor devamlı fitil kullanıyorum ama 2 gün rahatım en fazla sonra yine başlıyor yine fitil veriyor doktor benim gibi fitile bağlı olan varmı veya bi çözüme ulaşan 😔
MucizemE Yesimmm93 bende enfeksiyon vardı geçmek bilmiyordu doktorum sollar cranberry vitamin ilacı verdi bir ay kullandım geçti bu da çok etkili doktoruna bir sor canım belki verir ve su iç günde 3 litre
Deletedmom_26 Yesimmm93 fitil kullanakdan harap olmuştum artık en sonunda cleocin hapı verdi oda fayda etmeyince cleocin diye kremsi bi ilaç verdi şırıngayla 7 gün boyunca genital bölgenin içine sıkıyosun öyle yatıyorsun bana o iyi geldi doktorunuza bir sorun size tavsiye ederse ondan yazılabilir sizede
Dijle Yesimmm93 ay cnm Bend e ayniyim ya öldüm wala 4 aylığı bende hamile oldm olalı boleym ama bebislerimiz sağlıklı olsn yeter cnm benm
Yesimmm93 MucizemE su içiyorum ama geçmedi doktora sormadan kullansam bu dediğini skntı olurmu acaba bitkiselmi
Yesimmm93 Deletedmom_26 komple geçtimi canım senin 2 güne giderdim doktora geçmezse alttan muayene edicem dedi hiç sevmedıgım bişey bu ilacıda sorarım
Yesimmm93 Dijle aynen sağlıklı olsunlarda enfeksiyon bebişede zarar erken doğumu tetıklıyormus kuzum o yüzden korkuyorum
MucizemE Yesimmm93 bitkisel vitamin ilacı aynı zaman da ama sor sen canım bir sormadan içme bu hemen kesiyor cidden
Bebegmibkliyrm Canim ayni bendr oyleyim malesef. gecmiyo yani iki uc gun sonra tekrar baslio. İnsallah dogumla birlikte gider butun bakteriler