Nazmel Kızlar kürtajdan sonra özellikle şuna dikkat et dediğiniz neler var? Bu konuda cahilim bilgilerinize ihtiyacım var?
kerimannesi Nazmel valla cnm gecmis olsun rabbim yardımcın olsun inşaAllah cok sicsk giyin kalin ve en az 6 ay cocuk dusunme ben 3 ay dolduktan sonra yaptim ama hayla ağrısını cekiyorum kurtaj cok baska ya cok zor
Asyakuzusu Nazmel Arkadaşların söylediğine ek olarak 3 ay gibi bir süre tekrar hamile kalmaman gerekli.
Nurmucize Nazmel 40 ben ayakta dus almıştım pekmez yiyordum bunyem düşüktü titriyordum 1 hafta 10 gun lavaboda peçete kullan hava soğuk soğuk suyla için enfeksiyon kalır 6 ay korun derim 3ay az kürtaj için ileşsinki bebek rahat tutanabilsin Rabbim inşallah en kısa sürede kucağına almayı nasip etsin
34_21_23 Nazmel ne dikişi ya dikiş falan yok. Vakumlu kürtaj olmuşsunuzdur büyük ihtimal. Enfeksiyon kapmamaya ve ayağınızı üşütmemeye dikkat edin. Doktor antibiyotik vermiş olmalı onu da aksatmayın. Geçmiş olsun rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin
Nazmel 34_21_23 verdiği antibiyotikte 3 tane vardı (yani 3 günlük) birde metiler diye bi ilaç verdi sabah öğle akşam günde 3 tane 2 gün boyunca içilecek. 2 günden sonra bırakılacak dedi birde parol yazmış.
Hafizimm Dikis yok diye biliyorum ben de oldum ama sadece doktorun verdiği ilaçları kullandım, ilişki 10 gün yasak dendi ve 3 ay çocuk düşünmemek gerekiyormus.
ssnnmmm Kendini çok sıcak tut çorapsız yeleksiz dolaşma ilk 10gün kesinlikle ilişki olmasın enfeksiyon kapma riski çok fazla 3ay çocuk düşünme rahim kendini toplasın antibiyotiklerini düzenli kullan
Nazmel ssnnmmm bir tane yazmış antibiyotik o da 3 günlük. Birde metiler diye bi hap var onuda 2 gün kullan dedi.
Hafizimm Nazmel içinde 10 tane olan bir antibiyotik yazmıştı bir de ağrı kesici. Antibiyotiği kullandım bitirdim ağrı kesici de ağrım oldukça aldım. 39 gün sonra da adet oldum. Sıcak tutmak çok önemli sonrasinda, ayaklarınızı, sırtınızı sıcak tutun.
Mrymdmrts Kendinizi sıcak tutmanın yanı sıra avakado tüketin rahmin hızlı toparlanmasına yardımcı oluyor