SeldaSngl Kuzeyannesj öncelikle sakın korkup stres yapma. Bol bol su iç. Bende tad koku gitmişti rahatça soğan sarımsak tükettim , her gün uyumadan ballı limonlu sıcak su içtim. Portakal mandalina yedim. Normal grip gibi atlattım. Umarım sende atlatırsın 🙏
momsboys Kuzeyannesj sadece tat ıoku kaybım oldu 7 haftalık gebeydim çok şükür çorba mandalina portakal atlattım hemen
Berfinnnzeynep SeldaSngl peki çok öksürük oldu mu ben iki gündür sadece kuru kuru öksürüyorum eşim pozitif bende şuan kesin korona oldum diye düşünüyorum
ece_2206 SeldaSngl ben de sadece grip gibi atlattım tat ve koku kaybı dışında koku kaybı da yavas yavas geliyor dışarıdan takviye aldınız mı koku Kaybınız ne zaman sona erdi
Kuzeyannesj Berfinnnzeynep öksürük sırt ağrısı ve ishal vardı bende sonradan burun tıkanıklığı geldi meydana
Kuzeyufuk Bende test verdim sonucum çıkmadı hala negatif dahi olsam koku kaybım olduğu için karantina verdiler C vitamini tüket bol bol dedi doktor
Kuzeyannesj Kuzeyufuk hemen belli olmuyor ztn salı günü temas ettim die daha dün başlamıştı yani bendede pozitif çıktı bugun
SeldaSngl Kuzeyannesj Tad koku hala yok 10 gün içinde 2 gün çok halsizlik vardı etim ağırıyordu resmen diğer günler normal grip gibiydi
Berfinnnzeynep SeldaSngl benim öksürüğüm çok ya limonlu su falan midemi bulanxiriyo ondan dolayı ıhlamur içiyorum inşallah gecer sizede çok geçmiş olsun
Sam Berfinnnzeynep oksuruk Kolay Kolay gecmiyor ama sarimsakli sut iyi geldi okdurugume ve kozalak pekmezi