Elifberk Safari Oy maşallah kız geliyor olabilir kız bebekler nazlı oluyormuş geç gösterirlermiş kendisini ☺️
Snmtyln Elifberk 22 haftalık olduk bu haftaya kadar bi şikayetimiz yoktu şükür 2 günden beri karın kasık ve bel ağrım var bugün de rahimimin üzerinde ara ara sancı oluyor ve kalçama vuruyor bacaklarım uyuşuyormuş gibi oluyor neden sizce yada normal mi
Elifberk Snmtyln uyuşma normal olabilir bel ve sırt ağrılarım benimde sıklaştı artık ama bel sırt ağrıları bunlar normal içiniz rahat olsun
Oznuryener19 Elifberk Hepsini bende yapıyorum inanın bulantidan sonra iştahım da açıldı yemeklerden de bol bol yiyorum anlayamadım benim kızım neden 300 gram:(
Elifberk Oznuryener19 Canım benim üzülme bu hafta biraz daha sık ve çok ye birdahaki kontrolünde belkide düzelir kilosu inşallah zaten 20.haftadan sonra daha hızlı oluyormuş gelişimleri bebeklerin sen hergün sağlıkla ye bekle bakalım kontrol et birdahaki kontrolünde
Hnfmhmt Oznuryener19 bende 20+5 te gittim 330 gram 22 cm dedi perinatalog ve haftasıyla uyumlu dedi neden üzülüyosunuz önemli olan sağlıklı olması. 🌸🙏
Sibelezgi Silacim45 benimde oyle mart sonu nisan basi ama.bende hicbise almadim henuz.toplica alirim diyorum ama zor olmaz umarim..22 bitti bizimde cok sukur hicbir sikayetim yok arada mide yanmam var.nadiren sukur bugunumuze
Oznuryener19 Elifberk Ay inşallah valla tek temennim kilo alması sağlıklı olması ben hamile kalmadan önce hep çok zayıftım 43 44 kilolardaydım hiç 45 kiloyu görmedim ailem de öyle çok zayıfız sanırım bizim genlerimizden dolayı böyle bebiş bize çekmiş baba tarafına çekseydi tombik olurdu 😌
senakhrmn Bizde tam 23+1 iz bugün. Kasık ağrıları,kalça ağrısı var. Hareketlerinide çok net değil ama pıt pıt şeklinde hissediyorum genellikle geceleri. 🙈 en son 22.haftada 585 gramdı oğluşum 🧿
Elifberk Oznuryener19 Belli olmaz o daha canım belki toparlanıcak kilosu şuan kaç kilosun kaç kilo aldın haftana göre
annepanda Elifberk 21+1 olduk.. hersey guzel cok şukur. Sabah bulantilari basladi ama biraz. Diyetisyenim bunun icin bana ozel caylar verecek biraz daha artarsa.. hemen kolayliga alistirmayalim vucudu dedik. 2 kilo aldim simdiye kadar bebisim kız..
annepanda Elifberk bebek yada sizin kilonuz nasil doktorunuz ne diyor.. bana gunde 1 porsiyon meyve verdi doktorum sekerli seyler kesinlile yasak. Fazla meyve cok kilolu bebek ve normal dogum olmaz dedi. Hele muz cok kilo aldiriyor.
Elifberk annepanda 50 kilo ile hamile kaldım şuan 23. Haftamdayım 8 kilo almışım doktorum gayet güzel dedi kilona göre şuan 58 kiloyum. Nasipse 4 ay kaldı doğuma bebeğim en son 20 haftalık iken gittim 390 grm ’di şuan kaç bilmiyorum merak ediyorum çok hergün 2 haşlanmış yumurtamı ihmal etmiyorum ve sabah 1 akşam 1 muz yiyorum kuruyemiş çok tüketiyorum ve günde bazen 1 litre süt içiyorum
Nobody cansugrn bende de durum aynı. Nazalnem sprey aldım gün içi ve gece yatmadan önce sıkıyorum yumuşatıyor baya. Bir miktar rahatlattı ☺️