Merhaba
sadece tavsiye için yazmak istedim. Bu gün detaylı ultrasona gittim ve çok memnun kaldım sizede bu deneyimimi paylaşmak istedim.
Dr. Mehmet Uludoğan bağdat caddesinde yeri.
Ben hamileliğimin başıda doktor ararken biraz zorluk çekmiştim benim huysuzluğumda olabilir ilk bebeğim düşük olduğu için açıkcası bu hamileliğimde bana arkadaş gibi davranan bir doktor aramıştım ( sonunda buldum) detaylı ultrasona giderkende kafamda gene aynı sorular vardı bazısı 30 dk baktı diyor bazısı 5 dk baktı yolladı diyor ben arkadaşımın tavsiyesiyle gittim iyiki gitmişim. Mehmet bey arkadaş dost gibi yaklaşıyor. Bir arkadaşımızla sohbet eder gibi sorular sorduk bizimle çok ilgilendi hatta bebeğim dönmediği için 3 saat boyunca ara ara beni alıp tekrar kontrol etti fakat oğlumuz gene dönmedi istersen dışarı çık gez tekrar gel dedi istersen 2-3 gün sonra gene gel dedi. Bana yakın olduğu için 2-3 gün sonra gelmeyi tercih ettim. Kendisi ülkemizin ilk perinatoloji uzmanlarından yani bu konuların kesinlike uzmanı zaten sohbet ettikçe sizde anlıyorsunuz kendisinin ne kadar bilgili biri olduğunu. Gitme ihtimali olan bütün herkese tavsiye ederim.
Nakit ödeme yaptığınızda 500tl ücreti var normalde 600tl.