Sedaaa16 32 haftalik hamileyim vajinama dogru inanailmaz bir agri var anlamadim birde tam hemen orda iki bacaklarim nedne olur cok korkuyorum boyel olan varmi ilk hamileligim esim il disinda 10 gune gelevek o gelmeden dogum olur diye korkuyorum😓
Deletedmom95 Sedaaa16 özele gidiyor iseniz bi doktorunuza danışınız. Çok fazla yürümeyin ayakta kalmayın kendinizi yormayın.
Ozlem-kk Sedaaa16 benimde vajina kısmımda ve iki bacak ortamda çok ağrm oluyor özellikle hareket ederken faln şu an 32.haftadaym bende doktorum vucut kendini doğuma hazırlıyo ondan oluyodur dedi bana pelvis ağrısı çünkü. Korkutma kendini tabi herkesin gebeliği farklı olabilir orası ayrı bi durum.
Naaz Sedaaa16 bendede olmustu uzun süre doktor kasların genişliyor açılıyor normal dedi. Kanama yada şiddetli Akıntın yoksa normal.
Zek Sedaaa16 aynısı bende de oluyor canım özellikle yürüdüğüm zaman ve bebeğim haraket ettiği zaman sanki çıkçakmış gibi salı günü gidicem bende sorucam bakalım rabbim zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin 😊