Tuuanammm Goncagk- Rozalinda Fatma-yldz kızlar sız bu tarafta oturuyorsunuz heralde. Detaylı ultrason ıcın bıldıgınız ıyı bıyer var mı
Girlpowerbabe Fatma-yldz Sultanbeyli Ersoy bilemiyorum ama Kurtköy Ersoy hastanesinde Ümmühan molak var tavsiye ederim😌
Goncagk- Tuuanammm ben o tarafta oturmuyorum mecbur kaldığım için gelmiştim bir fikrim yok maalesef🤷🏻♀️🤷🏻♀️
ikizminikler Tuuanammm Sultanbeyli de bilmem de Ümraniye de erbil çakara gitmelisin 280 lira hem ucuz hem ilgili.benimkiler ikiz tek tek ilgilendi ikisiylede
ikizminikler Girlpowerbabe bende kurtköyde şebnem hanıma gidiyorum gayet memnunum ama hastanenin şuan her yerinin covid dolu olması beni endişelendirmeye başladı
Rozalinda Samandıradayım yakınlarda hiç biyerden memnun kalmadıgım için emseye gülcan hanıma gidiyorum ama daha detaylı ultrason zamanım gelmediği için o konuda bi bilgim yok emsey iyi güzel ama gereksız pahalı😟
ikizminikler Tuuanammm hastane değil kendi muayenesi santral durağının karşısında santral iş merkezinin içinde netten numarasını bulabilirsin
ikizminikler Fatma-yldz hastane değil kendi muayenesi santral durağının karşısında santral iş merkezinin içinde netten numarasını bulabilirsin