Kızlar çok tuhaftır hamilelik düşünmeden önce ve doğru düzgün hamilelik belirtilerini bilmeden önce vücudumda olmayan şeyler hamilelik düşünmeye başlayıp araştırıp okudukça belirtileri öğrendikçe kendini göstermeye başladı. Mesela adet olacağım zaman sadece karnım ve belim ağrırdı ama kasık ağrısı olayını öğrendiğimden beri her ay artık kasıklarımda ağrımaya başlar oldu. Önceden vardıda önemsemediğim için ben mi farketmiyordum yoksa yeni mi oldu bilmiyorum 😄 bunun dışında ara ara bulantılarım oldu, göğüslerim daha fazla ağrımaya başladı, halsizlik uykusuzluk yaşadığım oldu ve bunlar oldukça ben hep hamileyim kesin diye sevindim fakat her defasında sonuç hayal kırıklığı. Hadi bunları önceden farketmedim yada psikolojik diyecem ama Hepsinden daha tuhafı son 2 aydır adetimden günler önce lekelenmelerim oldu. Özellikle bunları görünce kesin hamileyim diye havalara uçtum ama sonuç yine koca bir sıfır 🤷♀️
Kimler var başka bu şekilde bana mı bir şeyler oluyor yoksa aranızda bunları yaşayan var mı?