emrahedaeslemfamily deryamehmet35 teşekür ederim canım 🙏🙏burda yapabilirsin bence gayet iyiydi doktor iyiydi onun haricinde doğumdan sonra ki ilgide hemrşireler açısından iyiydi . Yani ben memnun kaldım . 🤗
deryamehmet35 emrahedaeslemfamily anladım canım çok sağol ablamda memnun kalmıştı inşallah bı aksilik olmadan bende bebeğimi dünyaya getiririm artık sayılı günler kaldı korku ve heyecan içindeyim
emrahedaeslemfamily deryamehmet35 haklısın ama inan ki heyecaana da korkuya da değiyor onu kucagına aldıgında unutursun hepsini . Dikkat et kendine sağlıkla al kucagına bebeğini . 🤗🌸
deryamehmet35 emrahedaeslemfamily iyiyim cnm tşk ederim yok daha yapmadım 34 haftalık olduk ama salı kontrolüm var Fatma hanımda yapmaya karar verdim. Bakalım nasıl ilerleyecek çok az kaldı artık. senin nasıl gidiyor bebisin nasıl😍
emrahedaeslemfamily deryamehmet35 çok şükür iyiyiz bizde canım . Kusura bakma mesajını yeni gördüm . Gaz sancıları haricinde birşeyi yok kızımın. Bugün 48 günlük olduk. Sağ saülim kucagına alman dileğimle . Ara sıra yaz buraya da bana yaz :)