hosgeldinebusiddik merhaba. karın çevresi geriliği yaşayıp doğum yapan var mı? bu sadece küçük bir bebek mi demek yoksa başka bir problemin belirtisi olabilir mi acaba, yaşayan biri var mı?
burcin277 hosgeldinebusiddik canim ayni sorun bende de var bilmiyorum bende belliyim burda kac haftaliksiniz bu arada kac hafta geri
Eemmyy hosgeldinebusiddik Benim bebeğimin de karın bölgesi 2 hafta gerideydi. 37+3te 2.500 doğdu sağlık problemi yok çok şükür 10 günlük olduk
Demet3435 hosgeldinebusiddik hiiiç korkma ilk kızımda da bu kızımda da aynısını yaşıyorum. Minnak oluyorlar sadece ben şimdi 25 haftalığım kan sulandırıcı kullanıyorum. Çok şükür büyük kızım 5 yaşında ve sağlığı diğer çocuklara göre çok çok iyi. Sigara kullanıyormusun ?
hosgeldinebusiddik burcin277 3 hafta olmuş 38+3teyiz. birkaç gün erken yapmak zorunda kalabilirmis doğumu
Tatlimm_tatlimm Bana doktor öyle dedi 3 hafta dedi başkasına gittim yok dedi şu an 3 gün geride o da olur 4 haftaya kadar. Başka yere göster canım.
hosgeldinebusiddik Tatlimm_tatlimm gösteremem doğum geldi çünkü 🤷🏻♀️ benim merak ettiğim doğumdan sonra bir sağlık problemi yaşar mı bebeğim
burcin277 hosgeldinebusiddik bende suan 34 haftaligim banada dedi erken yapabilrisn diye 37 sezeryan alicak gerilik devam ederse
hosgeldinebusiddik burcin277 benimki de 35te başladı. yavaş yavaş ara açıldı. küçük olması hiç sorun değil benim için ama sağlık problemi korkutuyor
hosgeldinebusiddik Demet3435 umarım öyle olur benimki de. minik olması hiç sorun değil kendim de zayıf bir insanım zaten ama sağlığını çok kafama takıyorum. sigara da kullanmıyorum, beslenmeme de olabildiğince dikkat ettim. zamanı da geldi doğumun ama yine de tereddütleri atamıyorum kafamdan.
Demet3435 hosgeldinebusiddik yok canım gönlünü ferah tut. Zaten doğum zamanın gelmiş hiç korkma Allah’ın izniyle hiç birşey olmaz bebişine :)