pamuktenlim krmsv bende pazartesi yaptırmıştım aile hekiminde öğlen 2,5 da çıkmıştı keşke arasaydınız öğlen yada e nabızdan bakın benimki e nabıza salı günü düşmüştü ama
Mavininannesiseyda krmsv Allah Allah benimki akşam on a kadar çıkyordu bazı değerlerin gece bile çıktığı oluyor kontrol edin sık sık hamilelik bekliyor musunuz peki 🥰
Bubis41 Canım internetten saglik ocagi tahlil sonuçları diye gir bulunduğun ili saglik ocağını seç ben genelde ordan bakiyorum
krmsv ogluileannesi siz hangi ildesiniz acaba ya ben istanbul başakşehirdeyim o kadar pişman oldum ki keşke yine özele gitseydim diye sabah 8,30 da verdim kanı hala hiçbi sonuç görüntülenmedi
Limonlimon krmsv aslında bu akşam görünmesi lazım sistemde ama eğer sonuç yüksekse testi bir daha çalışıyorlar yaniii hcg yüksek olduğu için de ikinci kez çalıştıkları için sisteme girilmemiş olabiliir 🥰🥰🥰💐 ay hadi inşallah
krmsv Limonlimon içim şişti sabahtan beri beklemekten 70 210 bugün de çıksa korkuyorum sat a göre 6 hafta oldu ama bebek ya geç döllenme ya da dış gebelik bugün çok kritik o yüzden korkuyorum