Minarecifamily Böbrek ağrısından hastaneye gittim muhtemelen taş dedi doktor. Alerjim olduğu için ağır antibiyotik kullanamıyorum. Ağrı kesiciler fayda etmiyor. Nefes alırken bile acı çekiyorum. Bitkisel çözüm bile var mı?
Tatlimm_tatlimm Minarecifamily canım bitkisel hamileyken tavsiye etmem avakado yaprağı düşürüyor ama bebeği de düşürür
Bbssra Minarecifamily 3 hafta önce çok kötü Bi ağrıyla bende acillik oldum ultrason da taş göremediler kum döküyorsun dediler. Benimde antibiyotik alerjim var kullanamıyorum. Ben ev yapımı elma sirkeli su içtim bol bol iyi geldi. Bide doktor Bi ilac vermişti mesaneyi temizlemesi için Bi kere onu kullandım şimdi ağrım yok çok şükür
Alperefet Minarecifamily peynir suyu ve yoğurt suyu önermişlerdi anneme canım onda da vardı hala düşmedi ama 😞
Minarecifamily Tatlimm_tatlimm İdrar yollarımda maks iltihap da varmış sanırım ben doğuramayacağım çünkü bu kadar acı bile benim eşiğin çok üstünde.
Minarecifamily Tatlimm_tatlimm Dünyanın serumunu yedim bugün etmiyor fayda. Çok lanet bi şeymiş. Üroloji doktoru da şokta ne yapıcaz diyor