aybkkra bhr4475 ben motorola160 sipariş ettim çok öneren vardı diye telsiz sadece kameralı değil arada trendyolda indirime giriyor stoklar yenileniyor
Bluesge bhr4475 motorola lux64 aldım. Almışken iyisi olsun dedik. Uygun fiyatlı modellerde cızırtı ve kopma cok oluyor diye okudum.
BebegimleYeniHayat_34 Xiaomi Mijia Smart Home 360 Derece Dönebilen Kızılötesi Gece Görüşlü IP Kamera HD 1080p Trendyolda indirimdeydi 260 TL aldım mükemmel bir kamera telefon dan izliyorsunuz
bhr4475 BebegimleYeniHayat_34 bende çok görüyorum ama sürekli telefondan bakmaktansa kendi ekstra aparatinin olmasini tercih ederim
Dila_06 BebegimleYeniHayat_34 kullanmaya başladınız mı acaba telefonun şarjını çabuk bitiriyor demişler birde bebek ağlayınca uyarı geliyor mu
BebegimleYeniHayat_34 Dila_06 genel anlamda şarjlar çabuk bitiyor zaten bunun nir çok özelliği var telsizlerle evi izleyemezsiniz ama dışarı bile çıkmış olsanız hem siz hem eşiniz özledikçe bebeğe bakılır biz kullanmadık ama abimin oğlu var iki yaşında o bizdeyken denedik harika hemde çok net
minikcasper bhr4475 ben weewell aldım daha bebek doğmadığı için deneyemedik bebekte ama kendimiz odalara geçip ses falan yapınca memnun kaldık gece görüşü falanda güzel inş bebeğe kullanırken de memnun kalırıız☺
Bernayben Ben de weewell aldım, evde deneme yaptık gayet kullanışlı duruyor. Ses görüntü vs kaliteliydi. Henüz bebiş doğmadığı için kullanmaya başlamadık ama gayet kaliteli gibi duruyor canım.