Esoo0698 Kızlar selamm. 28 haftalık olucam inşallah 🙏 Bebeğim çok hareketli çok şükür 🙏 Ama aklıma takılan bazı şeyler var bebeğim vajinama vuruyor yada mesaneme farkında değilim ama hissediyorum ve vurduğu zaman tuvaletim geliyor.. Diğer sorumda şu çok fazla karnım sertleşiyor ya ayağını dayıyor ya poposunu dayıyor karnım yamuk bişey oluyor 🤷♀️ Ovalıyorum geçiyor ama normalmi sürekli bi yerini karnıma dayıyor 🤷♀️
Armessemra Esoo0698 bende 28 +5 haftaligim benimde vajinama vuruyor ve cok rshatsiz oluorum bazen cok kotu sancilar grio adim bile atamiorum 15 dk da bi lavaboya cikiom cikmasam drek kaciriorum normal dir diye dusunuorum ama bilemiorummm
Ecesuben Tam da bu konuyu açacaktım bende 37. Haftadayım 2. Hamileliğim ama bu bebeğim çok hareketli maşallahı var. Ama dediğiniz gibi bu aralar vajinama vuruyo ve 10 dk da bi tuvalete gidiyorum. Çok sıkıştırıyor beni çokta canımı yakıyo.şeffaf renkte akıntım da oluyor. Doktorum akınıtının normal olduğunu söyledi ama kafama çok takılıyor enfeksiyon durumunda bu belirtiler görülebilir özelikle de sık idrara çıkma idrar yaparken yanma olurmuş😞
Esoo0698 Ecesuben Ya bendede erken doğum riskim var o yüzden korkuyorum böyle yapması normalmi diye kendinimi geriyor napıyor bilmiyorum🤷♀️ Akıntı bendede var normal dedi enfeksyon vardı bendede sürekli su içiyorum
Ecesuben Esoo0698 erken doğum riskim yok ama bende ne olur olmaz diye korkmaya başladım. Çünkü çok aşağıda geziyo hissediyorum görüyorum hareketlerini. Doktora da gidemiyorum şu an ☹️
Caglacmrt Benimde 28.haftam gayet hareketliydi,simdi 29+2 yim 2 gundur yok denecek kadar hareketsiz neden oyle oluyor anlaniyorum ki,belki duzelir sabrediyorum artik.
Esoo0698 Caglacmrt Yeri daraldıkça hareketi azılması normalde canım kendini sürekli germesi normalmi onu merak ediyorum
A12sel Armessemra 24 haftaligiz rahim agrisi olurmu bende bugun arada bir rahim agrisi olmaya basladi sanki
Esoo0698 Armessemra Çok şükür sancım yokta Bu kadar kişi aynı şikayetleri yazdıysa normal dicem artık 😁
Caglacmrt Esoo0698 27.haftamda 2 gun boyunca yasadim o durumu ben,duzenli araliklarla kasildi toplandi durdu,bende dedim heralde geliyor yolda neyseki duzeldi sonra birdaha yasamadim,sadece toplanior kasilmiyor artik
Esoo0698 Caglacmrt Evet benimde kasılmayı yapmıyor artık muhtemelen geriliyor poposunu bi yere ayaklarını bi yere dayıyor veya toplanıyor 🤷♀️🐣