mom6565 Merhabalar arkadaşlar kaç haftalıkken sağlık ocaginda aşı vurmam gerekiyor bilginiz var mı acaba?
Attent mom6565 canım 17 haftada basliyor ama genelde anneler 20ci haftalrda vurduruyolar ablam sağlık ocağında çalışıyor bende 21 haftamda oldum 1 hafta kolum ağırdır bide 28 haftamda olacakmışsın
Smgeeee Merhaba, 20. Haftada randevu veriyor sağlık ocagın daki ebe bende haftaya cuma günü ilk dozu vurulacağım 2 doz vuruyorlarmış ama doktorun onayladığı takdirde ben de ikinci doz için sordum vurulabilirsin dedi
Sevo03 mom6565 Ben sağlık ocağına gittim aç karnına vuruldum. Saat sabah 10 du sanırım. 3 gün kolum cok ağrıdı bünyeye göre değişiyormuş ben kolumun üzerine yatamadım sızlıyorduu 😔
KutsalAnnelik mom6565 Bana sağlık ocağında herhangi bir tarih vermediler sadece bebek hareketlerini hissedince gel vuralım dediler 19-22.hafta arası olabilir dedi
Melikeakkc mom6565 20 ve 24 de vurundum ama sağlık ocağını arayıp sorman daha iyi olur eğer hamileyim diye bilgi verdiysen arıyorlar seni alı zamanı için