mmek_2014 asyahumam aynen öyle yapın boşa para vermeyin o kadar zaten sisteme hamile oldugunu düşünce aile hekimliğinden hemen arıyorlar testler için
Cansugurses asyahumam yeni hamileler den istenen testleri mi diyorsun canım onu sağlıkocağında ebeler de yapıyor ücreti fazla diye benim doktorum sağlıkocagına söyle onlar yapıyor demişti bende oraya yaptırmıstım. Özelden 1000 lira istemişlerdi taa 2 sene önce şimdi Allah bilir ne kadardır
asyahumam Cansugurses aynen cnm bende sağlık ocağinda sadece kan testi yaptılar hamilesin dediler başka bir şey demediler ama özele gidip keseyi görünce test isterse bekleyim diyorum dediğin gibi
Cansugurses asyahumam yani bende ilk çocugumda da özele gittim 2.de de bütün testerim sağlık ocağında yapıp gidiyorum hastaneye send eöyle yap Bi dünya muane parası alıyorlar zaten
Busra3 asyahumam 2 yıl önce 300₺ ydi şimdi aşırı uçmuştur. O yüzden şimdi devlete gidiyorum. Bekleyebilirsen ve maddi durumun zorlayacaksa devlete git derim.
asyahumam Busra3 bekleyeceğim sanırım maddi durumu şöyle zorlar başka şeyler alacağımız için ona harcamak istemiyorum açıkçası bedavadan yapılacak testlerile 🙇
asyahumam Ertan-tina82 aynı ben de 5+2 gösteriyor uygulama son adet 28 Ekim , sizde belirtiler neler? Kese için haftaya mi görünür dedi Dr
Busra3 asyahumam Devletten randevuyu akşam 5’ten sonra 5,6,7 civarlarında dene o saatlerde iptaller sisteme giriyor sanırım bazen erkene bile çıkıyor randevu. Sürekli aldığım için artık alıştım. Hayırlı olsun bebişin sağlıkla gelsin 🌸
asyahumam Busra3 çok teşekkür ederim size de inşallah 😍 yarın bir kere daha arayacağım bakalım inşallah iptal falan olur erkene alabilirim dediğiniz gibi
Svdsmz34 asyahumam benim hastanemde 820 lira istemişti doktorum disarda yaptrabilrisin demisti bi kısmını sağlık ocağında yaptrdm sağlık ocağınin yapmadıklarinida devlette yaptırdım.
Svdsmz34 asyahumam hiç hatırlamıyorum inaninki ya sağlık ocağına bir sorun isterseniz ama sanmam geç olacağını