hazal2131ds medicalparki cok düsündüm. Ama tam 4 arkadasımın bebegi doğar doğmaz küvezde yattılar. Ve hicbi sorun yoktu kontrollerde hepsi de farklı doktorlara gidiyodu, ümit hanım berkant bey funda hanm ve gökhan bey. Kavga gürültü aldı biri bebegi kuvezden üc günde diğerleri 10 gün kaldi. Ve 9 bebek dogmus 8 i kuvezdeydi aynı gün. Eger cevrenizde dogum yapan varsa duymussunuzdur. Normal anne yanında iyilesebilecek bir basit enfeksiyon icin bile kuveze alıp götürdüler arkadasımın eşi falan dalaştı doktorlarla resmen bidaha önünden geçmem diyolar. Hastadan para almasa bile 1 gecelik kuvez icin devletten 1500 tl aliyorlar cünkü. Ben güvenmiyorum hiç. Ailemde sağlık sektöründe oldugu icin İzmitte az cok biliyoruz durumları. Eger o arkadaşın eşi dalaşmasaydı zorla tahlilleri baska doktorlara göstermeseydi hastaneye dava acıcam falan demeseydi eminim o da 1 hafta 10 gün kalırdı. Kuzeniminki de 1 hafta kaldı cünkü. Hepsi 2020 dogumlu söylediklerimin. Ya hastaneden alıyolar o enfeksiyonları baska secenek yok yani, ya da en basit seyde kuveze alıyolar. biri kalır da hepsi mi kalır…