İzmit ben de. Adetime 3 gün kaldı bugün test yaptım silik çizgi çıktı bakalım. Daha önce 2 düşüğüm oldu maalesef ikisi de 8. haftada kalp durması. Medical’de Sebiha Hanım’a gittim bu sefer çok çok çok memnunum. İnanılmaz titiz. 2 düşükten sonra genetik testim yapıldı sadece pıhtılaşma çıktı. İkinci gebeliğim de pıhtılaşmayı öğrenmiştim önlem amaçlı diğer doktorum iğne ve coraspirin vermişti buna rağmen düşük yaptım. Daha sonra sonuçlarını Alikahya’da bir doktora Umuttepe’de prof İzzet Hocaya ve Sebiha Hanım’a gösterdim 3 görüş aldım. Sebiha Hanım romatizmal bir hastalığım olup olmadığına bakmak istedi çünkü sadece pıhtılaşma çıkmıştı ve ikinci gebeliğim de iğne kullanmıştım yine düşük olmuştu. Hakikaten de nokta atışı yaptı romatizmal bir rahatsızlık çıktı bebekte kalp durması veya yavaşlaması yaparmış. İlaç kullanmaya başladım 2 ay önce plaquenil ve coraspirin. Hamile kalınca iğneye başlayacağız dedi. Umarım bu sefer sağlıkla alırım kucağıma. Çok acı, çevrenizdekiler sizi maalesef tam anlamıyor. 1 senede 2 düşük onlarca test bekleme çok yıprandım.