Kubbb Egeymen bnm 9+3 cnm bu hafta gitmem gerekiyor da biraz eşimin işinden dolayı 1 hafta daha bekleyeceğim
Hnfekn3416 Nehirimmm06 canım benim ben butun testlerimi devlette yaptırdım ama kadın doğum doktorunda değil dahiliye doktoru var tanıdığım onlar bu testlerin hepsini isteyebiliyo üstelik 0 ücret bende özelde sordum 1500 dedi hepsi için
MerveKaya38 PerlaAy hap olarakta içiliyor ama benim Dr fitil olarak kullan dedi daha çok tesir ediyormuş sabh akşam kullanıyorum.
Miniginannesiiiii Busra1606 6+6 yım bende ilk gününden beri erkek hissediyorum ve rüyamada erkek bebek gelmişti tersi mi olur erkek mi olur bilemiyorum😏🌸
bgglbhfdsc Sema94 bende 10+1 hamileyim benimde 6. Hafta bulantılarım çoğalınca doktor bu ilacı bana da verdi çok iyi geldi bulantı fln hiç olmuyor çok şükür
Sema94 bgglbhfdsc ama benim artık pek fayda etmiyor ilacta daha da fazlalaştı mide bulantılarım ve kusuyorum sürekli 🙄🙄
bgglbhfdsc Sema94 bünyeniz büyük ihtimalle ilaca alıştı onu tanıdı o yüzden etki etmiyor artık. Kusmalar ve bulantı çok kötü Allah yardımcınız olsun inşallah biran önce biter.
FatmaZeynep Bende temmuz annesiyim bende erkek hissediyorum sabah hafif bulantilarim oluyo sonra geciyo tatliyla aram yok onceden cok severdim simdi canim istemiyorum eksi biseyler yiyorum
FatmaZeynep Bide hepimizinki kiz oluyomuş tam tersi 😂😂 saka maka Rabbim once saglik versin inşallah cinsiyeti onemli degil hayirli evlat olsun insallah amin