MerveKaya38 sibosum90 bende 9 haftalıgim karnım ağrıyor aynı adet ağrısı gibi sizde varmı normal mi acaba ?
HYM Duygus97 bende 8+3 üm 😍 erkek hissediyor gibiyim inş hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı
PerlaAy Busra1606 11 Temmuz tahmini doğum tarihi dedi doktorum tabini bebişe bağlı biliyorum o ne zaman gelmek isterse cinsiyet konusunda erkek hissediyorum ama bakalım cinsiyet 14 haftada belli oluyor diyorlar Busra1606
MerveKaya38 PerlaAy hap olarakta içiliyor ama benim Dr fitil olarak kullan dedi daha çok tesir ediyormuş sabh akşam kullanıyorum.
Nehirimmm06 Duygus97 bütün testleri yaptırdın mı saydığın bana özel hastane 500 TL gibi bi rakam çıkardı devlet de de yaparlar kı bilmiyorum
Duygus97 Nehirimmm06 saydığım testleri sağlık ocağında yaptırdım orda da yazmıştım zaten özelde sadece anti toxoplazma anti rubella anti cmv yaptırmıştım o üçü 180 TL tutmuştu
Hnfekn3416 Nehirimmm06 canım benim ben butun testlerimi devlette yaptırdım ama kadın doğum doktorunda değil dahiliye doktoru var tanıdığım onlar bu testlerin hepsini isteyebiliyo üstelik 0 ücret bende özelde sordum 1500 dedi hepsi için
benaslindayohum Busra1606 basta erkek gibi geliyordu ama bu aralar hep kızmış gibi geliyor kiz cocuk istiyorum zaten ilk goz agrisi ne olursa saglikla olsun diyorum sonradan 😁
BRGLTS idiloska çok geçmiş olsun bende 9 haftayım hem bulantı hem kabızlık o kadar kötüyümki hastanede yattım 4 gün hala devam ediyor