Avakadomm Kızlar çatı muayenesinde doktorum çati darlığı yok ama üst kemigin birazcık aşağıda dedi aynı durumu yaşayıp normal doğum yapan var mı
sareninannesi_ Avakadomm bende burda bekleyim . Benim doktorumda üst kemiğin biraz basık dedi ama alt kemiğin uygun dedi 3500 üstü kilosu olursa zorlar dedi
balyanakoglum Avakadomm ben başka bir şey sorayım zor muydu çatı muaynesi acaba 🤔 nasıl yapıyorlar muayneyi 😊
Avakadomm sareninannesi_ bana kiloyla ilgili bişey söylemedi ama şuan için sıkıntı yok o an ki durumlara gore değerlendiririz dedi açılmama vs bakarız dedi
Avakadomm balyanakoglum yani aslında bende çok korkuyordum ama gerçekten çok zor değilmiş bi jel sürüyorlar sanırım o yüzden acımıyor zaten çok kısa sürüyor kendinizi rahat bırakmak önemli
sareninannesi_ Avakadomm ben 39+4 oldum dün baktı tekrar 2 cm açıklık vardı rahminde yumuşamış bebek kanala girmiş dedi . Kilosu 3300 yani şuan normal gözüküyor bir şey demedi
Avakadomm sareninannesi_ benimde 39+1 3400 dedi kilosuna kanala tam yerleşmemis ama biraz baskı yapıyor dedi 1 cm açıklık var dedi 😐
Avakadomm Almryse hayır canım yani her an olabilir ama 41i de görebilirsin dedi bebiş ne zaman isterse dedi 😌
Gulkocccc Kızlar bu normal doğumun annenin boy ile alakası var mı doktor bana boyu kısa olanın çatısı dar oluyo normal doğum şansı azalır dedi bide 3hafta önden gidiyormusuz 4u geçerse imkansız olur dedi daha 30haftaligimm🥰🥰
ayazmoms41 Gulkocccc benim boyum 1.52 çatım da kemik çıkıntılığı vardı bi tarafta ama normal yaptım yani 😂