SemihDamlaDalan Nasıl gidiyor annişler bebişleri hissediyor musunuz? Cinsiyetler belli mi? Şikayetleriniz neler hamilelikten☺
fasulyeninyolculugu SemihDamlaDalan biz de 18+3 haftalığız , kızımızdan göz seğirmesi dışında hiçbirşey hissedemiyorum henüz😇 Mide yanması şikayetim geçmedi bi türlü onu bekliyorum sabırla🙏
Kbrazcan SemihDamlaDalan bende 18+2 detaylıyı bekliyorum cinsiyet için henüz net değil herhangi bi sıkıntım yok çok şükür rabbime ilk 15 hafta çok kötü geçti ama artık haldır huldur hergün temizliğimi yemeğimi yapabiliyorum enerjim tavan 🤣 hareketlerini hissediyorum rabbim hepimizi hayırla kurtarsın sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza 😍
Deletedmom15257 SemihDamlaDalan ben resmen tekme yiyorum 😂hatta dün hiç oynamadı dedim eşime ellini koydu kızım baba için dedi bi tane vurdu 😂😀
SemihDamlaDalan Deletedmom15257 kaç haftalıksınız ne güzel bende çok istiyorum tekmelerini hissetmek ☺
SemihDamlaDalan SrpCiveKl ooo çok geçmiş olsun ya çok zor bir durum gerçekten rabbim kolaylık versin 😣
Lovebaby32 Bende 18+4 hissedıyorym bazen bıseler ama emın degılım daha ve bas agrım çok her zamankı gibiii
Nesslihann-msr 18+3 erkeğiz biz de 💙 gün içinde deği ama evde uzanırken dinlenirken hafif dokunmalar hissediyorum ya da içimde tırtıl kayıyormuş gibi oluyo🐛😅 mide yanmam var arada fena tutuyo ama herşeye bin şükür
OzenMeryem 18+4 olduk bizimde oğluşumuz gelicek inşallah 💙😍 hareketlerini bi kaç gün önce hissettim 😍 benim çok fazla sırt ağrım var göğsümün altından başlayıp sırtımın ortasına kadar batıyo resmen 1 haftadır ağrıdan uyuyamıyorum 😏
Lovebaby32 SemihDamlaDalan yok daha düşünmedık hiç benim ikili testim 280/1 riskli çıkmıştı nifty testı yaptırdım sonuc bekliyorum beklemek zor sonra detaylıda cınsıyetı bidaha tamamen söylensın o zaman düşünürüz isim 🤰🏼aslında doktorumuz cok emın bi şekılde kız dedi 😋😋