Nurgul1 Kızlar 6+4haftalık hamileyim 6.hafta ya girdiğimde bulantılarım artmaya başladı yemekler kokmaya başladı kendi yaptıgım yemeği yiyemiyorum çok kötü kokuyor benim gibi olan var mı? Nasıl geçti neler yaptınız
Feyy Nurgul1 aynı durumdayız benİm 9+1 oldu özellikle 6. Haftadan beri daha da artarak devam ediyo yemekleri görmeye bile dayanamıyorum günlerce sadece ayva giyebildim bir iki gün rahatlama oluyo azalıyo herhalde geçecek diyorum ama nerdeeee
idiloska Nurgul1 benimde 6’da başlamıştı, ayva yiyebilirsen ayva ye, salatalık, leblebi, çubuk kraker. Benim hala devam ediyor, gün aşırı istifra her gün bulantı 10 haftalık oldum şu an.
aylh4467 Nurgul1 ben de çok kötüydüm 6 haftada başladı su bile içemiyordum prillam verdi doktor bir nebze de olsa geçirdi ama tam anlamıyla değil şimdi 12 haftaya yaklaştım bir kaç gün hiç olmuyor bir kaç gün sonra geliyor ama 12 yaklaşınca azalıyor en azından bir şeyler yemeye içmeye başlıyorsun inşallah çabuk geçer
Homesweethome Malesef bir süre geçmeyecek:( benim 14. Hafta da geçmişti her günüm kafamı yastıktan kaldıramadan yemek yiyemeden geçiyordu. Mutfağa adım atamıyordum. Hiç geçmeyecek gibi gelsede geçiyor inşallah erkenden geçer sizinde sonrası çok güzel çünkü ♥️
Nurgul1 Homesweethome bende şuan öyleyim mutfaga giremiyorum iyi hissediyorum yemek yapayım diyorum kokusu geldiği an banyoya koşuyorum midem kalkıyor umarım ilerleyen haftalarda gecer cidden çok kötü. Bir bulantı
Nurgul1 idiloska eşim çalışıyor evde tekim hiç kimsem yok kendimi iyi hissediyorum mutfaga giriyorum ama yemek kokusu geldiği zaman banyodan çıkamıyorum sürekli midem kalkıyor kusamıyorum da öğürme oluyor cidden 2 gündür çok yogun yaşıyorum
Deletedmom419 Nurgul1 ben kendi evime girmek istemiyordum su bile içmek istemiyordum üstelik ilk aylar kayınvalidemde yemek yememize rağmen yemek bile yapmıyordum ev tertemizdi midem bulanıyordu kendi evimden kapıdan içeri girmek istemiyordum ay bu ilk aylar birde son 2 ay kala ölümmmmmmmmmm şuan 36 oldum mide yanması mide bulanması kusma ilk aylar kurtuldum sandım 😣