Elcin123 Aynı duygularla doğuma girdim. Sezaryandan çok korkarken bi anda mecburi o masaya yatmak zorunda kaldım. Ama asla tahmin ettiğim kafamda düşünüp korktuğum gibi geçmedi. Anastezi doktoruna bu durumunuzu belirtin. Gerekiyosa biraz sohbet edin. Sizi rahatlatmasini sağlayin. Ben demeden kendisi çok gerginsin bu şekilde yapamam dedi ve konustu anlatti sen ne zaman hazir olursan o zaman baslayalim dedi. Buna ragmen benim panigim gecmeyince sakinlestirici yapti. Ki bunu siz ilk bastada talep edebilirsiniz. Sakinlestiriciden sonra zaten gerisi cok kolay ilerliyor. Islemleriniz bitene kadar sizinle surekli konusuyor. Miden bulandimi, basin donuyormu, iyimisin gibi sorular soruyor verdiginiz cevaplara gore aninda ilac veriyor. Benim kalbimde üfürüm oldugu icin tasikardi oldum ve bu sebeple ekstra sakinlestirici vermek zorunda kaldi. Kendi odama cikmam da biraz uzadi. Ama bu tamamen benimle ilgili. Sizde ds oyle olacak diye bir sey yok. Zaten yavrunuzu gorunce dunya duruyor. Surekli dua edin, kendinizi telkin edin. Asla kafanizda buyutmeyin. Mesela simdi ben amma da buyutmusum diyorum. Korkmayin, siz cok guclusunuz bedeninizde bir mucize ver ve oba kavusacaksiniz. Insallah saglikla alin meleginizi kollariniza🙏💕