Nehirmr Merhaba, bugün çatı muayenem vardı , doktorum baktıktan sonra çok dar kesinlikle sezeryan dedi direk, kafam çok karışık acaba başka bir doktora daha görünmelimiyim ?
melegegebe Nehirmr benim doktorum normal dogum olarak ilerliyordu ben kendim sezeryan istiyorum dedim . Neden dedi . Korkuyorum dedim . Biz normalden ilerliyoruz istersen eger onu yapariz senin bilecegin dedi . Sonra acilmami kontrol ederken senin bariz darlığın var dedi . Yani bence de sezeryan ol dedi . Eger sezeryan yaptirmak istese bu yalani atmazdi heralde ben zaten sezeryan demişim 🤷🏻♀️
Nehirmr Duygukocc bir yandan bende öyle düşündüm bir yandanda covitten korkuyorum , kafam karıştı iyice
Nehirmr melegegebe bende hakkına gireceğini düşünmüyorum aslında hiç bir doktorun ama yinede insan tedirgin oluyor , en iyisi doktora güvenmek sanırım
melegegebe Nehirmr bencede canim miayene sırasında canin acıdı mi .? Ben kendim icin şöyle düşündüm catim musait olsaydi catin musait istersen sezeryan yapariz der diye düşündüm . Ama zaten ben bile bir fitil takarken bariz darlik hissediyorum 😬😬😬
ozlem-06atli Nehirmr Hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏 Önemli olan sağlıkla kucağımıza almak inşallah. 🥰