Melike2 Emine-e ben en başından beri hep sol da hissettim canım cinsiyeti erkek nasipse 😇 Tabi şimdi kıpır kıpır nerde olduğu belli değik artık ☺️☺️😍😍
Duygularca Nasıl anlıyorsun kızlar ya nerde olduğunu ben hiç anlayamıyorum kızım olacak ve 20 haftalığım
MihricanA Duygularca 20. Haftada tekme attigi zaman anlıyordum simdi 34. Haftadayim ağırlastigi icin dokundugumda bile anlıyorum
Hulyaa46 Duygularca benimki sürekli ordan vuruyor canım tam anlamıyla hareketlerni hissedince anlarsın zaten bide elinle dokunduğunda o taraf biraz sert oluyor öyle de anlayabilirsin
Duygularca MihricanA benimkinin hareketleri tekme boyutunda değil henüz kıpırtı gibi o yüzden anlamıyorum sanırım
Ght Çoğunlukla solda oglusum bazen c pozisyonunda tam yayiliyo yani😁😁Sağ ve sol tarafta bel kısmimda oynasmalari var tam olarak neresi bilmiyoorum iki tarafa da dönüyorm olmuyor ya kafasiysa sikistirirsam falan diye 😁çok karmaşık bizimki
Duygularca Hulyaa46 sağol canım ben henüz net hissedemiyorum hareketlerini kıpırtı gibi şimdilik o yüzden anlayamıyorum sanırım
MihricanA Duygularca Simdi saga sola ayni anda vuruyor oyle zaten benim dengem de sasiyor😂 Bikac haftaya anlamaya başlarsın sende benimki erkek biraz erken canlandı doktor bile sasiriyodu