Herkese merhaba arkadaşlar öncelikle allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip etsin. Benim hamileliğim maalesf hep sorunlu geçti başta düşük riski sonra tansiton sonra erken doğum derken 38 haftaya kavuştuk. Hamileliğimn basından beri yüksek tansiyonum vardı sürekli ilaç içmeme rağmen yüksekti. 22 kasım günü akşam da tansiyonm 16 10 lardaydi. Doktoruma yazdım sabah gel dedi. Normalde 28 kasima sezaryen günü vermisti. Hastaneye gittiğimde nst de sorun yoktu. Ancak tansiyonumu olctuklerinde 18 10 cıktı acil sezaryene alalım dedi doktorum. Ve 1 saat içinde ameliyata alındım. Spinal anestezi uygulandı hiç korkmayın hissetmiyorsnz bile. O kadar güzel bit duygu ki oğlumu görmek o an. Getirdiler öpüp kokladiktan sonra babasına göstermeye gittiler. Ondan sonra benim tansiyonum aniden yükselmiş ve genel anestezi de yapmak zorunda kalmışlar. Kendime gelip odaya çıkardılar beni minik oğlum da yani başımdaydi. Ayaga kalkmak hakkında çok kötü şeyler okumuştum ama ben çok rahat kalktım ayağa hiç hissetmedim bile sizde poztif düşünün ki öyle olsun. Beni zorlayan tek şey gaz problemi oldu maalesf bol bol meyve suyu için ve yürüyün. Sorularınız varsa cevaplayablrm biz bugün 11 günlük olduk şükür 🥰🥰❤ okuduğunuz için teşekkür ederim 🥰