kunalahanim Aynrgkagc şükran hanımdan memnun musunuz iletişimi nasıl doğum için hangi hastaneler ile anlaşmalı bilginiz var mı:)
Aynrgkagc kunalahanim sukran hocadan cok memnunum cok detayli bilhi veriyor metakta birakmiyor bir cok hastahane ile anlasmasi var fiyat lar degisiyor hastahaneye gore hocayla gorusmek gerekiyor fiyat icin
Aynrgkagc kunalahanim sukran hocadan cok memnunum cok detayli bilhi veriyor metakta birakmiyor bir cok hastahane ile anlasmasi var fiyat lar degisiyor hastahaneye gore hocayla gorusmek gerekiyor fiyat icin
Erci Çakmak erdem zeynep yeşim görgün otur sohbet et cok tatlı sempatik her konuda bilgi veriyo kilo alinca kiziyo 😂
SedaOztrk 1cansu ben uygulamayı kullanmayı pek bilmediğim için yorumunuzu şimdi gördüm kusura bakmayın 31. Haftadayım
1cansu SedaOztrk evet canim ben memnunum suana kadar zaten hep zeynep kamilde takip ettirdim doktorun sıcak ve hasta ile iletişimi brnim icin önemliydi özgür hanimda bir abla anne gibi sagolsun,ins dogumda da sorun yasamam
Z-asena Anne_adayi33 atasehir avicenna nuran hoca. Arkadasim onunla doğurdu. Tavsiyesi uzerine gidiyorum. Cok memnunum cok samimi bir insan.