H-melek Ygmr76 doktoruma danışarak kullanmaya başladım D3&K2 birlikte damla şeklinde olanlardan kullanıyorum, hem kendim için hem bebeğin kemik gelişimi için.
Nursel67 @Ygmr76 ben kullanıyordum d vitaminim bitti sağlıkocağına yazdırmaya gittiğimde doktor önermiyoruz dedi yazmadı
Ygmr76 Livanur_65 decavit İn ıcınde hersey var yeterli demısti doktorum saglık ocagı da ki hemsıre de bugun monovit verdi D vitaminiymiş kullanıp kullanmamak arasında kararsız kaldım
Ygmr76 prensesimolacak doktorum sadece decavit kullansan yeterli demıstı bugun de aşı olmak ıcın gıttıgım de saglık ocagına hemsıre monovit verdi acaba ıksınıde kullansam agırmı gelir bılemedım
Ygmr76 eomeoni banada oyle dedı ama saglık ocagındakı hemsıre de kullanmanı soyledı Bı zararının olmuycagını aksine faydası olcagını soyledı bende kararsız kaldım acaba fazla gelırım dıye
Ygmr76 eomeoni evet banada öyle dedı doktorum ama bugun saglık ocagındakı ebe de bunu verince kullanmanı soyledı ikisini bir kullanabilirsin yararı olur zararı olmaz dedı bende kararsız kaldım