AslansMomi Annelerim 35 haftalik iken bebeginizin agirligi nasilsi? Bu haftalarda cok kilo aliyor mu ? Almasi icin ozel bir sey yediniz mi? Simdiden tesekkurler
Ocakannesii AslansMomi sizin kaç acaba kilo şu anda belli mi bende 34. Haftamdayım 35 de kontrole gideceğim 🙏🏻
sareninannesi_ AslansMomi 35+2 de 2800 idi kilosu kızımın . 35 haftadan sonra daha az kilo almaya başladı şuan 39+4 olduk 3300 kilosu
Leman3 Bıldıgım kadarıyla muz cevız kılo aldırıyo.amma normal dogum dusunuyorsan kılo almasına cok calısmayınız:)
Ebrugur2019 Duygukocc küveze alındı mı evladınız peki.bende bugün kontrole gittim doktorum bebek çok aşağıda dedi normalde 25 Aralıkta doğuma alacaktı ama 15 i gibi alabiliriz çok aşağıda dedi kilomuz da 2.700 şuan
Duygukocc Ebrugur2019 banada 2600 denmişti doğum yapınca 2475 dendi ultr da kesin belli olmuyormuş kilosu küvezde kaldı canım ciğerindeki suyu doğumda atamadı için birkaç saat sonra ciğerindeki suyu attı inşallah sağlıcakla alırsın kucağına sezarysnmı olucaksın o yüzdenmi aşşağıda bebeyin diye erkene alındı
Ilknur16 Ben pazartesi günü kontrole gittim 34+5 iken 3.100 gr dedi doktorum bu haftadan sonra yediklerine dikkat et çok kilo alirsa doğumu zor olur dedi, karbonhidratlı şeyler yememeye çalış protein ağırlıklı beslen dedi
Duygukocc mmek_2014 ben de yedim herşeyi meyve sebze yumurta kaşar kaju falan ama kilo aldırmadı 35 haftalık bebekde 3 kilo fazlaymış maşallah
mmek_2014 Duygukocc iyi dedi doktorum ilk çocuk da iri dogmuştu o yüzden bize normal geliyor 😊 valla ben saydıklarımı hergün düzenli yiyorum başka bişey yapmıyorum öyle çok yemek yiyen biri de degilim ama hem kendim kilo alıyorum hem bebek alıyor
mmek_2014 Duygukocc 2 hafta önden gidiyor gelişimi. İlk oglum da hep iki hafta önden gitmişti 4 kilo dogdu bu da öyle olacak sanırım 😊