Zeynep_18 Merhaba anneler, 7. Haftada kontrolüm vardı mide bulantısı için doktorum prilam verdi ilk iki gün gece iki tane içtim mide bulantım geçmedi prospektüsünde geçmezse üç tane alınacağı yazıyordu bende öyle yapmaya başladım. Tabii iki hafta olmadan bitti sağlık ocağına yazdırdım ama eczacı vermedi daha var gözüküyor dedi. Bana çok saçma geldi benim gibi yaşayan varmı acaba🙄
Slnnn1 Zeynep_18 ben yazdırmadan alıyorum direk 6. Haftadan beri gece yatmadan 1 defa kullanıyorum çok olsada doktorum öyle önerdi bir kere doktora yazdırdım onun dışında gidip direk eczaneden aldım
Gzrilknur Zeynep_18 evet ayda bi kere veriliyor malesef. Etrafınızda hamile biri varsa onun adına yazdırıp alın. Reçetesiz daha pahalı
MihricanA Zeynep_18 Gece 1 tane iciyorum 8. Aydayim idare ediyor beni basindan beri 1 kutu 1 ay gidiyor bana da
Kmndas Zeynep_18 doktora alırken kullanım miktarına günde 4 tane yazdırın günde 1 alım olunca ayda 1 tane verirler günde 4 alım yazarsa ay içinde daha çok alabilirsiniz sistem izin verir ama bunun için elinizdeki hap tarihinin bitmesi gerekli tarih bitince gidip öyle yazdırın
hilal_au Günde 4 taneye kadar içilebiliyor prilam, eczacı niye vermemiş anlamadım. Ben çok kötü olduğum, doktora yazdıramadığım zamanlarda parayla alıyordum mecbur. 18.haftadayız hala prilam içmeden duramıyorum
hilal_au Bu arada tek seferde 3 tane almayın, gece yatmadan 2 tane içince kesilmiyorsa gün içinde aç karnına 1′er tane daha içebiliyorsunuz diye biliyorum
Zeynep_18 hilal_au öyle yapıyorum zaten, ama vermedi yani günde iki tane içileceğini yazmış doktor sistemde de elinizde var gözüküyor veremem diyor
MihricanA Zeynep_18 Herkeste aynı etki etmiyor demek ki. Ben 13. Haftamda bulantidan dolayi hastanede yatmistim cikarken bu ilaci verip taburcu ettiler 1 taneye alistim ama tabi gun icinde bulantim olursa 1 tane daha iciyorum bazen ertesi gün erken kalkacagim zaman yatarken 2 içtiğim oluyor erken kalkinca mutkala kusuyorum 1 ay kaldi dogurcam ama yapisti bu bulanti bana 😂😣
Semazrl Zeynep_18 ben hep ikişer kiti yazdırıp alıyordum bir sıkıntı olmadı nerdeyse 3 4 ay kullandım ikinkuti birden alıyordum başka eczaneye sorun bence
Angels-35 Zeynep_18 doktorunuz reçeteye 2 tane içilecek yazdıysa ondan eczane de ilacınız bitmemiş görünüyor o yüzden veremiyorlar bir dahaki sefere doktora günde 3 yazmasını söyleyin birde prilamı bende 8. Haftadam 20. Haftaya kadar kullandım gece yatmadan önce 2 tablet şeklinde aldım 2 -3 gün sonra düzene giriyor bence deneyin isterseniz anca etki ediyor galiba