Yasemin_K Merhaba anneler😊 34 haftalik gebeyim disim cok agriyor dayanilmayacak durumda. Yatarken parol ictim hic faydasi yok. Sabaha kadar uyku yok😢ayni durumda olan var mi acaba. Tavsiyeleriniz neleerdir..?
Busraaa5 Yasemin_K ağrıyan dişinin üstüne ve yan tarafına tuz baz istersen bana baya etkisi olmuştu önce dayanılmayacak gibi agrı yapıyor ama sonradan hafifletmişti. Diş agrısı çok kötü allah yardımcın olsun
MihricanA Yasemin_K Haftamiz ayni ben dayanamadim doktora gittim antibiyotik verdi müdahele edemeyiz dedi. Karanfil yagı suruyorum kulak çubuğuyla ilk basta biraz yakiyor ama uyusturuyor p arada uykuya daliyorum gece yine agri uyandiriyor kesin çözümümüz yok maalesef😣 Sol tarafim tamamen agriyor artık başıma gözüme vuruyor
Durdane_acar Yasemin_K benimde aynı sizin gibi çok ağrıyordu gece falan uykudan uyanıyordum ağrısına kekik yağı alın mutlaka deneyin ağrıyan dişinizin üstüne pamuğa damlatıp koyun 2-3 dk bekleyin uyuşturuyor ağrıyıda kesiyor
ipekipek Bende 34 haftalik hamileyim 1 disim cok ağrıyor. Baktığımda çürüdüğünü fark ettim. Sanırım kalsiyum eksikliğini dişlerimden çekiyor bebek. Annem tuzlu zeytini dişin üzerine bastırıyordu öyle yaptım bir kaç saat uyusturuyor:(
Yasemin_K ipekipek evet onuda duydum siz zeytin cekirdegini cikartip mi koydunuz. Bazilari cekirdegi ile ezip koyuyormus
Yasemin_K MihricanA benimde ole sag tarafim kulagim kafam hissetmiyrm bi tarafimi. Antibiyotik fayda etmiyor mu
Yasemin_K MihricanA dis etleriniz sizliyor dimi. Cok kotu parol bile etki etmiyo allah yardimcimiz olsun
MihricanA Yasemin_K Antibiyotik ise yaradi saati saatine iciyorum agriyi azaltti cok şükür tam geciremese de en azindan dayanilacak seviyede